Davut Doğan 18 Eylül’de Çanakkale Koleji’nde

Davut Doğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 18 Eylül Pazartesi günü saat 09.00’ da Çanakkale Kolejinde öğrencilerle buluşacak.

Davut Doğan 18 Eylül’de Çanakkale Koleji’nde

Davut Doğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 18 Eylül Pazartesi günü saat 09.00’ da Çanakkale Kolejinde öğrencilerle buluşacak.

15 Eylül 2017 Cuma 16:52
Davut Doğan 18 Eylül’de Çanakkale Koleji’nde

Öğrencilerin konferans ve etkinliklerine katılmaya öncelik veren Davut Doğan; “Ülkemizin birçok okulunda konferanslara konuşmacı olarak katıldım ancak yeni eğitim öğretim yılının ilk günü ilk derste ve memleketim Çanakkale’ de öğrencilerimizle buluşacak olmak beni ayrı heyecanlandırdı ve onore etti. Bunun için Çanakkale Koleji yönetici ve öğretmenlerine ayrıca teşekkür ediyorum. İlk derste görüşmek üzere” dedi. Profesyonel yöneticilik hayatının yanı sıra girişimcilik ve eğitime verdiği önem ile de tanınan Doğan, yurt çapındaki üniversitelerin ve girişimcilik gruplarının etkinliklerine katılarak tecrübelerini aktarıp gençleri girişimcilik konusunda cesaretlendiriyor, Melek Yatırımcı lisansıyla da maddi olarak destek sağlıyor. Bireysel desteklerinin dışında , başında bulunduğu Doğanlar Yatırım Holding, kurumsal sorumluluk bilincinin gereği olarak toplumdan kazandığı katma değeri toplumun gelişmesine öncülük edecek projelerde var olarak yardımlarının yüzde 90’ını eğitime ayırıyor.

Davut Doğan kimdir?

1960 yılında Çanakkale’nin Biga ilçesinde doğdu. AÖF İktisat Fakültesi mezunu olan Doğan, 1986 yılı sonunda memurluktan istifa ederek ticarete atıldı. 1987’de Doğtaş A.Ş.’yi 5 kardeşiyle birlikte kurdu. 1988 yılında üretim tesisini kurarak sanayiciliğe başladı. 1992 yılında BİGİAD’ı (Biga Genç İşadamları Derneği) kurarak 8 yıl başkanlık yaptı. 9 yıl Biga TSO başkanlığı yaptı. 1997’de “İzdüşümü” adlı ilk kitabı, 2002 yılında da  “İzlenimler” adlı ikinci kitabı yayınlandı. 2016 yılında ‘’ İŞ’TE TECRÜBELERİM’’ isimli kitabını piyasaya sundu. Dünya Girişimcilik Yarışması 2005 Türkiye Finalisti oldu. 2008 yılında Milli Prodüktivite Merkezi tarafından ‘’Yılın En Verimli İşadamı’’ seçildi. 2011 yılında ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından “Yılın Girişimcisi” seçildi. 2014 yılında ‘’Anadolu’nun 50 Etkin İş İnsanı‘’ arasında yer aldı-Ekonomist Dergisi 2016 yılında ‘’İş Dünyasına Yön Veren 50 İş İnsanı‘’ arasında yer aldı – Business Life 18 Mart Üniversitesinde İşletme Politikası ve Girişimcilik Stratejisi derslerinde Öğretim Görevlisi olarak görev aldı. MOSDER ( Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ) Kurucu Başkanıdır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde, 10 yıl mobilya sektör meclisi başkanlığı yapmıştır. TÜSİAD ve DEİK Üyesidir. Melek Yatırımcıdır. Davut Doğan bugün; Doğtaş, Kelebek gibi markaları bünyesinde bulunduran mobilya, enerji, inşaat, bilişim, gıda ve perakende sektörlerinde aktif bir grup olan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol