Erkek; “Her zaman yanınızdayım”

CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Muharrem Erkek, Partisinin ilçe kongrelerini tamamlamasının ardından yeni yönetimlere hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

Erkek; “Her zaman yanınızdayım”

CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Muharrem Erkek, Partisinin ilçe kongrelerini tamamlamasının ardından yeni yönetimlere hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

21 Aralık 2017 Perşembe 13:24
Erkek; “Her zaman yanınızdayım”

İlçe Başkanlıklarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren, Bayramiç İlçe Başkanı Mert Uygun, Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden, yeni görevinde başarılar dileyen CHP’li Erkek, İl Başkanının da seçilmesinin ardından CHP’nin Çanakkale’de Türkiye’ye örnek bir örgütlenmeye sahip olacağını belirtti. Parti içi demokrasinin ne derece önemli olduğunu vurgulayan Erkek; “CHP, mahalleden Genel Merkez’e kadar her kademede seçimlerle göreve gelen yöneticiler tarafından yönetilmektedir. Bu demokrasinin gereğidir. Parti içinde demokrasiyi uygulayamayanlardan, ülkeye demokrasi getirmesini beklemek yanlış olur. Ülkemizde de gördüğümüz gibi, zaten olmuyor. Ben, seçilen Başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine yolları açık olsun diyorum. Her zaman yanlarındayım. Bayrak yarışında, bayrağı yeni arkadaşlarımıza devreden dostlarıma da emekleri için teşekkür ediyorum. Onlar, 16 Nisan şaibeli referandumundan sonra artık sadece birer İlçe Başkanı, yöneticisi değiller. Ülkemizin demokrasiye kavuşması noktasında çok önemli görevleri olan yoldaşlarımdır.” dedi. Gittiği ilçelerde esnafla ve hemşehrileriyle de buluşan Erkek, şunları söyledi; “Gittiğimiz yerlerde hemşehrilerimiz ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Daha çok onları dinliyoruz. Onlar konuşuyor; sorunlarını, dertlerini anlatıyorlar, bizler de dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Yalnız bir şey gördük ki ekonomide yüzde 11 büyüme Çanakkale’nin ilçelerine uğramamış. Bu büyüme Sarayın odaları içinde ya da Man, Malta gibi uzak adalarda kurulan şirketlerin bütçelerinde kalmış olmasın?”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ChpIlçeErkekMuharremRbmm
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol