GESTAŞ’ta turnike krizi

Çanakkale Boğazı ve adalara ulaşım sağlayan GESTAŞ’a ait feribot iskelesinde tüm turnikeler bozuldu.

GESTAŞ’ta turnike krizi

Çanakkale Boğazı ve adalara ulaşım sağlayan GESTAŞ’a ait feribot iskelesinde tüm turnikeler bozuldu.

21 Şubat 2018 Çarşamba 09:12
GESTAŞ’ta turnike krizi

Gün içerisinde binlerce kişiyi taşıyarak adeta para basan GESTAŞ’ın turnikelerinin günlerce bozuk kalması ve bir türlü yapılamaması ise hayrete düşürüyor.

GESTAŞ’ın yolcu turnikelerinden 2 geçişlik ücret kesildiğiyle ilgili haberimizin ardından Eceabat feribot iskelesinde de aynı sorunların yaşandığı ortaya çıktı. Gazetemizi arayarak Eceabat iskelesinde de turnikelerin arızalı olduğu ve tek kişiden iki kere para alındığını belirten yolcular, bu duruma isyan ettiler.

GESTAŞ kartlarına yükledikleri paraların kısa sürede bittiğini belirten vatandaşlar, Çanakkale’ye hizmet eden, her gün gemi ve yolcu geçişlerinden önemli miktarda para kazanan GESTAŞ’ın bu sorunları bir an önce çözmesi gerektiğini ifade ettiler.

Turnikeler bozuldu, kuyruklar oluştu

Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir seferlerinin yapıldığı iskelede tüm turnikeler dün sabah saatlerinde bozuldu. Saat 08.00 seferine yetişmeye çalışan vatandaşlar, turnikelerin bozulması nedeniyle yolcu gişesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı yolcular gemiye bir an önce yetişmek için kart kullanmadan geçiş yapmak zorunda kalırken, gişede bulunan görevli, sırada bekleyen yolcuların kartlarından geçiş ücretini sistem üzerinden almaya çalıştı. Bu durum ise işlerin yavaşlamasına ve uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Gestaş
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol