Hacı Ali Doğan Biga’da anıldı

Biga ilçesinde Doğtaş Mobilya’nın kurucusu merhum Hacı Ali Doğan, ölümünün 18’nci yılında okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

Hacı Ali Doğan Biga’da anıldı

Biga ilçesinde Doğtaş Mobilya’nın kurucusu merhum Hacı Ali Doğan, ölümünün 18’nci yılında okutulan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

25 Eylül 2017 Pazartesi 18:08
Hacı Ali Doğan Biga’da anıldı

Doğtaş Mobilya’nın kurucusu olan ve 1999 yılında yaşamını yitiren işadamı Hacı Ali Doğan, eşi Ayşe Doğan ile bayrağı dalgalandırmaya devam eden oğulları Doğanlar Yatırım Holding’in patronları Davut Doğan, Adnan Doğan, Şadan Doğan, İsmail Doğan, Murat Doğan ile İlhan Doğan tarafından sene-i devriyesinde bir kez daha anıldı. Biga Şehir Parkı’ndaki anma törenine, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Biga Kaymakamı Mustafa Can, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce, Biga Belediye Başkanı CHP’li İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı CHP’li Muzaffer Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, ile Doğan ailesinin fertleri ve çok sayıda davetli katıldı. Biga Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu ile birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir’den gelen imam hatipler tarafından Kur'an-ı Kerim, İlahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Merhum Hacı Ali Doğan için yapılan duanın ardından, konuklara yöresel yemek olan Keşkek ikram edildi. Babaları Hacı Ali Doğan’dan bayrağı devralan ve yeni yatırımlarla sürekli büyürken, yakın zamanda bir de Kelebek markasını bünyesine katarak mobilya sektörünün lideri konuma gelen Doğanlar Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan yaptığı konuşmada, 1999 yılında vefat eden babaları Hacı Ali Doğan’ı, ölümünün yıldönümünde rahmetle andıklarını söyledi. Doğan, “İnsanların en hayırlısı, insanlığa hizmet edendir. Biz de Doğan ailesi olarak ülkemize ve Biga’mıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Babamızın bir sözü vardı, biz kardeşler olarak çok etkilendiğimiz. ‘Kapınıza kim gelirse gelsin, boş çevirmeyin’ derdi. Biz de, kapımıza kim gelirse gelsin boş çevirmemeye çalışıyoruz. İş isteyene iş, aş isteyene aş vermeye çalışıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘1 milyon işsize iş’ kampanyasına Doğan ailesi olarak 1000 işçi taahhüdünde bulunduklarını belirten işadamı Davut Doğan, “Bu kapsamda 70 mağaza açmayı planlamıştık. Bunlardan 50 kadarını gerçekleştirdik ve 700 işçi alımı yaptık. Demek ki hedefimizin %70’ini gerçekleştirdik. İnşallah yıl sonuna kadar da bu hedefimizin tamamını gerçekleştirmiş olacağız. Biz, anne-babanın dualarına çok inanan bir aileyiz. Gerçekten babamızın bize vasiyetlerini yerine getirdikçe, yani paylaştıkça daha çok kazandığımızı gördük. Bigalıların sayesinde dimdik ayaktayız. Dualarınızla var olduğumuz sürece, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Direk çalışanlarımız ve bayilerimizle birlikte 25 bin kişinin geçimini sağladığı bir grup olmak bizi çok motive ediyor” diye konuştu.   

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.09.2017 18:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol