İnce’den Öz’e destek

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’e destek ziyaretinde bulundu.

İnce’den Öz’e destek

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’e destek ziyaretinde bulundu.

12 Ocak 2019 Cumartesi 18:28
İnce’den Öz’e destek

Programa CHP Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz, CHP Çan İlçe Başkanı Av. Ümran Aydın, CHP Terzialan Belde Başkan Adayı Feride Demirbaş, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. İnce, kendisini görmeye gelen lise öğrencilerine ‘Neden derse girmeyip buraya geldiniz? Şimdi o dersi nasıl telefi edeceksiniz’ diye sorduğunda; Biga Fen Lisesi öğrencisi ‘Hocam biz fotoğraf çektirmeye değil bir fikir için geldik, fikirlerin peşinden geldik’ diye cevap verdi. İnce, öğrencilerin coşkusunu ve heyecanını görünce, ‘Kampanyadan sonra bir anket yaptırdık. En fazla hangi yaş grubunu etkilemişiz diye ve 18 yaş altını daha çok etkilemişiz. Bu şu demektir, bir dahaki Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır ol demektir’ dedi.

Konuşmasına menderes parkında devam eden İnce, “Bugün buraya bir siyaset gezintisi amacıyla gelmedik. Bugün Biga’ya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Küçük’ün annesinin cenazesi için geldik. Bülent Öz beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı ki ben Bülent’i yalnız bırakayım” dedi. Ardından 24 Haziran seçimlerinde yol arkadaşlığı yapan Öz’e sloganlarla destek verdi. İnce, “Sözüm söz, Bülent Öz. Ya da Çan’da sorun var, sorunu çöz, Bülent Öz” diyerek büyük alkış topladı. İnce, Mart ayı içerisinde Çan’a birkaç defa daha geleceğini, miting ve çalışmalar yapacağını söyledi. Çan’ı ziyaretinden memnun olan İnce, “Görüyorum ki Çan olmuş” dedi. Konuşmasına devam eden İnce; “Şimdi önümüzde bir seçim var. Bu seçimde şöyle bir düşünelim. Seçim yaklaştı. Bugünlerden sonra televizyonlarda şunları duyacaksınız. Bakın söyleyeyim; sınır ötesi harekât, Fetö’nün iadesi, mazotta indirim, asgari ücreti arttırdık, kredi kartlarına ödeme kolaylığı, indirim, indirim, indirim, 31 Marta kadar hep bunları duyacaksınız. 31 Marttan sonra ise bindirim başlıyor. Yani kaşıkla verecekler, kepçeyle alacaklar. Nasıl alacak; elektriğe zam, doğalgaza zam, mazota zam, benzine zam, havaya zam, suya zam. Şimdi AKP yeni dönemde belediyelerle ilgili bir hazırlık yapmış. ‘Garantili otopark, garantili park’ otopark yapacaksın garantisi var. Şu kadar araç.. Gelmezse belediye ödeyecek parasını. Bu kafayla Türkiye bir yere varamaz. Türkiye’nin buradan bir çıkması lazım, bir önünü açması lazım. 4 Mayısta Cumhurbaşkanlığı kampanyasına başladık, 24 Hazirana kadar, başaramadık mı başaramadık. Peki, umutları yeşerttik mi? Başarıyoruz galiba dedik mi? Dedik. Başaracağız merak etmeyin, hiç kuşkunuz olmasın bundan. Bu böyle gitmez, bu böyle gitmeyecek” dedi. Konuşmasının sonunda herkese teşekkür eden İnce, ‘Bülent Öz’ü size emanet ediyorum, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” diyerek sözünü bitirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol