Kale Grubu’ndan yeni proje

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Vali Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kale Grubu’ndan yeni proje

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, Vali Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

13 Haziran 2019 Perşembe 16:06
Kale Grubu’ndan yeni proje

Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü Tuluğ Özerinç ve Kale Grubu Kıdemli Danışmanı Yalçın Yılmazkaya’nın da bulunduğu ziyarette Vali Orhan Tavlı, Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay bir süre görüşerek sohbet etti. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün istihdam, tarım, turizm, çevreci sanayi, ihracat, lojistik üst, sağlıkla ilgili yapacağı katkıları, Çanakkale Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları, TROYA Müzesi ve Çanakkale TEKNOPARK ile kapsamında sosyal tesisler, çok amaçlı salonlar ve seyir terası bulunacak Çanakkale Karasal-sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesinin bölge ekonomisine ve istihdamına sağlayacağı katkıların değerlendirildiği ziyarette, Çanakkale’de devam eden yatırımlar ve Kale Grubu’nun çalışmaları ele alındı.

Projenin detayları anlatıldı

Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından gerçekleştirilecek olan Çanakkale Çocuk ve Bilim Merkezi başta olmak üzere, Güney Marmara sınırları içerisinde tarım, hayvancılık ve imalat sanayiinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin modernizasyonunda, onların yönetimsel vizyonun geliştirilmesine, maliyet optimizasyonu ve kaynak verimliliğine odaklanmalarını sağlayacak, teknoloji yoğun üretim yapısının teşvik edilmesine, rekabet gücü, ihracat ve nitelikli işgücü potansiyellerinin arttırılmasına, 15-24 yaş arasında bulunan genç işsizlerin katma değerli üretim yapısına geçişte bilgi ve tecrübelerinin geliştirilerek genç işsizliğin düşürülmesine katkı sağlanmasına yönelik faaliyetlerin gerçekleştirilmesini amaçlayan ayrıca akıllı tarım, geliştirilmiş bilgi ve kontrol sistemlerinin kullanımıyla kaynak israfının önüne geçmeyi, ürünün getirisini artırmayı ve üretimden kaynaklanan çevresel kirliliği en aza indirmeyi hedefleyen Rekabetçi ve Yaşanılabilir Çanakkale için İleri Teknoloji Metotları Eğitim, Uygulama ve Tanıtım Merkezi Projesi hakkında Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü Tuluğ Özerinç tarafından Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verildi. Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay’a teşekkür etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol