Kar Küresine yoğun ilgi

Çanakkale Belediyesi tarafından yeni yıl etkinliği kapsamında İskele Meydanı’na yerleştirilen kar küresi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kar Küresine yoğun ilgi

Çanakkale Belediyesi tarafından yeni yıl etkinliği kapsamında İskele Meydanı’na yerleştirilen kar küresi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

20 Aralık 2018 Perşembe 15:02
Kar Küresine yoğun ilgi

Yeni yıla sayılı günler kala Çanakkale Belediyesi, vatandaşların yeni yıl heyecanını birlikte paylaşması amacı ile İskele Meydanı’na kar küresi kurdu. 7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan kar küresinde Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan fotoğraf çektirdi. Yeni yıl heyecanını ölümsüzleştirmek ve 2018 yılının son günlerinden güzel bir hatıra kalması amacı ile Çanakkale Belediyesince kurulan kar küresi ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Kar küremizin içine girdik ve oturduk, yeni yılı karşıladık. Kar küremiz esasında ayın 29’unda çarşı caddesinde yapılacak olan etkinlik için temin edildi. Ama öncesinde burada sergiledik. Hiç olmazsa insanlar içerisinde fotoğraf çektirsin diye buraya getirdik ve ilgi de çok. Onun için yılbaşı ile beraber burada kalacak ve vatandaşlar da bunu kullanacak. Tabi sadece burada değil, çeşitli mahallelere de götürüp oradaki özellikle çocukların kullanımına sunabilirsek güzel olacak” dedi.

2019 güzel bir yıl olacak

2019 yılı için umutlu olduğunu belirten Başkan Gökhan; “2019 güzel bir yıl olacak. Bundan da umutluyuz. Bu ekonomik anlamdaki kötü yılı geride bırakacağımızı umut ediyorum. Umutsuz yaşanmaz, umut edeceğiz ve gayret edeceğiz. Elbirliği, gönül birliği ile Türk milleti bu zorlukların üstesinden gelir. 2019’da bu zorlukların üstesinden geleceğimizi umut ediyorum. Tüm Çanakkaleliler ile birlikte 2019 yılını iyi geçirebilmek için gayret edeceğiz. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz ve umut ile yaşamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol