Karadağ net konuştu! “Benim bir adım atmışlığım yok”

Yeşim Karadağ yeni kurulacak parti ile ilgili net konuştu  “Benim bir adım atmışlığım yok”

Karadağ net konuştu! “Benim bir adım atmışlığım yok”

Yeşim Karadağ yeni kurulacak parti ile ilgili net konuştu  “Benim bir adım atmışlığım yok”

30 Ağustos 2019 Cuma 16:00
Karadağ net konuştu! “Benim bir adım atmışlığım yok”

Son dönelerde Türkiye siyasetinin gündemine oturan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın kurmaya hazırlandığı ve isimi netleşen Yaşam ve Adalet Partisi (YAP) için düğmeye basıldı. Birçok gazetede ise Çanakkale’den tanıdık isimlerin olduğu hatta bu isimlerin başında AK Parti eski İl Başkanı Yeşim Karadağ’ında ismi geçiyordu. Çıkan haberler karşısında sadece Hedef gazetesine açıklama yapan Yeşim Karadağ; “Benim her hangi bir adım atmışlığım yok” dedi.

Çanakkale AK Parti eski İl Başkanı Yeşim Karadağ, yeni kurulacak olan partinin içerisinde isminin geçmesinin bir anlamı olmadığını dile getirdi. Karadağ Hedef Gazetesine yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da düzenlenen bir toplantıya katıldığım doğru. Hatta Sayın Davutoğlu ve Sayın Babacanoğlu ile görüştüm. Fakat orada bir bayanın resim çektirme talebini kıramadım. Sonra basında çıkan haberlere hayretle baktım. Ne kendilerinden nede başka bir kişiden bana yapılmış bir teklif yada öneri yok. Benim Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a sevgim ve saygım tartışılmaz. Ayrıca yıllardır gece gündüz çalıştığımız ve halen üyesi olduğum AK Parti’ye zarar vermek adına yapılan bir hareket olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.

“Küste değilim kırgında değilim”

AK Parti cephesine ve yönetimine kırgın olduğu iddialarına cevap veren Yeşim Karadağ, “Siyaset akşamdan sabaha değişen bir durum. Ancak benim ne mevcut yönetime, nede vekillerimize herhangi bir kırgınlığım yok. Bu yüzden çıkan haberlere ve dedikodulara sadece gülüp geçiyorum. Beni bilen bilir ben kimseye küste değilim kırgında değilim” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol