Kent yatırımları görüşüldü

Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu, kentte yapılan ve yapılması planlanan proje ile yatırımları görüştü.

Kent yatırımları görüşüldü

Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu, kentte yapılan ve yapılması planlanan proje ile yatırımları görüştü.

13 Nisan 2018 Cuma 13:19
Kent yatırımları görüşüldü

2018 Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısı Vali Orhan Tavlı başkanlığında Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapıldı. Kaymakamlar ve Belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, bölge ve ilin yatırımcı kurum ve kuruluşları yaptıkları yatırımlarla ilgili sunum yaptılar. Toplantıda; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Ezine Kaymakamı Ali İhsan Tuna, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bursa Bölge Müdürü Murat Gönenli, Karayolları 1.Bölge Müdür Yardımcısı Fikret Ergüven, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, DSİ 25. Bölge Müdür Yardımcısı Muharrem Çağlancı,  DSİ 11. Bölge Müdür Yardımcısı İsmail Gez, İller Bankası Bölge Müdür Yardımcısı  Ahmet Pektaş, Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, TEİAŞ 2. Bölge Müdür Yardımcısı Şentürk Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürü  Yusuf Taşkan, Orman Bölge Müdürü Şefik Ulusoy, MTA Kuzey Batı Anadolu Bölge Müdür Vekili Mehmet Aksu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, yaptıkları çalışmalarla ve yatırımlarla ilgili İl Koordinasyon Kurulunu bilgilendirdiler. İl Koordinasyon Kurulu'nun 2018 Yılı 1.Dönem Değerlendirme Toplantısında Vali Orhan Tavlı, 2018 TROYA yılında yatırımcı kurum ve kuruşlara, yapılan bütün yatırımların hızlandırılması talimatını verdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
2018TroyaYılı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol