Kiraz Festivali’nde Demet Akalın rüzgarı

Lapseki ilçesinde düzenlenen Kiraz Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın rüzgarı esti.

Kiraz Festivali’nde Demet Akalın rüzgarı

Lapseki ilçesinde düzenlenen Kiraz Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın rüzgarı esti.

24 Haziran 2018 Pazar 14:24
Kiraz Festivali’nde Demet Akalın rüzgarı

Lapseki ilçesinde geleneksel 33'üncü Kiraz Festivali Demet Akalın konseriyle sona erdi. 33. Kiraz Festivali kapsamında 15 Temmuz Şehitler Parkı konser alanında düzenlenen Demet Akalın konserine çok sayıda vatandaş akın etti. Dereceye girenlere ödüllerinin verildiği Kiraz Yarışması’nda Dilek Güngör ve Mehmet Şen ayrı kategorilerde birinci oldu. Dereceye giren üreticilerin hediyelerini, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz takdim ettiler. Festivalde konuşan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; Lapseki ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bu zamana, dört yıldan beri, güler yüzlü, hızlı, kaliteli bir hizmet anlayışı ile insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır düşüncesiyle, katılımcı, şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Gelen talepler doğrultusunda temel sorunlarımızdan olan; su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı çalışmaları ile birlikte ilçenin ihtiyacı olan kültür merkezi ve belediye hizmet binası, kapalı pazaryeri, çevre düzenlemeleri, sahil düzenlemeleri ile diğer üst yapı ve çocuk parkları, sosyal yaşam alanları gibi projelerimizin büyük kısmı tamamlandı ve yine diğer proje çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yıllardır en büyük sorunlarımızdan biri olan su sorunumuzu çözdük. Şuanda evlerimizden gönül rahatlığı ile içilebilir temiz arıtılmış su akmaktadır. Yeni bir baraj, yeni bir su isale hattı, yeni su deposu, yeni arıtma tesisi ve yeni su şebekesi ile yepyeni bir sistemden geçen temiz suyu, evlerden akmaktadır. Su konusunda Türkiye’de sayılı ilçeler arasında yer almaktayız. Gururla söylüyorum; Lapseki’nin kanalizasyon sorununu da tamamen çözdük. Hizmetlerimiz Lapsekiye, Beldelerimize ve köylerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.

Turan; “Bölgenin en gelişen ilçesi Lapseki oldu”

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise; “Tüm Türkiye’ye hatta tüm Dünyaya kirazın ve şeftalinin memleketi bu topraklar demeye başlayacağız. Zaman zaman şeftali, kirazdaki ve tarımdaki güzel işlerimizin yanında istiyoruz ki çok daha güzel işler yapabilelim. İstiyoruz ki buranın tarihi, turizmi ayağa kalksın. Nasıl ki belediye başkanımızın hizmetleriyle gurur duyduk nasıl ki bölgenin en gelişen ilçesi Lapseki oldu. Nasıl ki sahil bandın da her gün değişen güzellikler görmeye başladık. Aynı etkiyi istiyoruz ki köprümüzden sonra çok daha fazla yaşayalım. Köprü Lapseki’nin hayatı demek, köprü Lapseki’nin ihracatı demek, köprü sağlığımızın hızlanması demek, köprü turizmin artması demek. Ne demiştik köprüyü yapacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından konserde sahne alan sanatçı Demet Akalın hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Konser alanını dolduran yaklaşık 15 bin kişiyi coşturan Demet Akalın’ın seslendirdiği şarkılara katılımcılar zaman zaman eşlik ettiler.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol