Lapseki’de kaynaşma toplantısı

AK Parti ve MHP arasında yerel seçimlerde ‘Cumhur İttifakı’ kapsamında Lapseki AK Parti Teşkilatı ve Lapseki MHP teşkilatı Kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

Lapseki’de kaynaşma toplantısı

AK Parti ve MHP arasında yerel seçimlerde ‘Cumhur İttifakı’ kapsamında Lapseki AK Parti Teşkilatı ve Lapseki MHP teşkilatı Kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

24 Şubat 2019 Pazar 19:31
Lapseki’de kaynaşma toplantısı

Seçim koordinasyon bürosunda yapılan tanışma ve kaynaşma toplantısında açılış konuşmasını Lapseki AK Parti İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Recep Bulan yaptı. Bulan; “Cumhur ittifakının değerli başkanları bu akşam yaptığımız tanışma ve kaynaşma toplantısı bizleri ilçe merkezi başta olmak üzere beldelerimizde ve il genel meclisinde zafere ulaştıracağına gönülden inanıyorum. Değerli dava arkadaşlarım bu ülkede geçmişe özlem duyanlarla, bu ülkenin geleceğine damga vurmak isteyen zihniyet çarpışmaktadır. Ben şuna inanıyorum ki, geçmişteki eski Türki’yi özleyenler maalesef hala bu ülkeye zarar verme peşindeler ama şu andaki cumhur ittifakındaki içeresinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti birlikteliği inşallah bu ülkede daha nice zaferlere, hizmetlere imza atacak diye düşünüyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ise; “Genel başkanlarımız yukarıda bir birik sağladılar, bizim parti düsturumuz önce devlet ve milletin sonra partime çerçevesinde biz devlet millet için her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu özellikle Lapseki, Çardak ve Umurbey’de hizmetlerin devamı için bunun yanında ilçemizin evladı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın a Ankara’da yaptığını her kez biliyor bizlerde biliyoruz bunun yanında Bülent beyin Ankara’da başının dik olması, Lâpseki’yi düşünmemesi için biz bu Cumhur ittifakına destek veriyoruz bu ittifak aslında 15 Temmuz da oluştu bunu herkes gördü Allah 15 Temmuz gibi bir gün daha yaşatmasın birlikte daha nice güzel günlere” diye konuştu.

Lapseki Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Eyüp Yılmaz da konuşmasında; “Rabbime şükrediyorum memleket için, toprak için, bayrak için ve en önemlisi bu ülkenin geleceği için bu insanların yukarıda olduğu gibi sayın genel başkanlarımız bir masanın etrafında toplanabildiği gibi bizimde hep birlikte bir masanın etrafında toplanabilmemizin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Allahlımıza şükürler olsun uzun bir çalışma sonunda Cumhur ittifakı olarak Lapseki’de ve Çardak’ta hep birlikte devam ediyoruz. Belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinde ve il genel meclis üyeliklerinde ittifakımızı yaptık yolumuz açık Allah’ın izniyle hep birlikte memleketimize hizmet edebilmek için gönül gönülle el ele verip yolumuza devam edeceğiz. Şunu açık yüreklikle söylemek istiyorum bundan sonrası daha kolay bakın bu akşam bu birlikteliği sağlayabildiysek bu şunu gösteriyor yolumuzun ne kadar açık olduğu. Bu sürekten sonra eksiklerimizi görmeden daima ileriye ve iyi bakarak, güzel bakarak çerçevenin büyüğüne bakarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 24.02.2019 19:34
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleLapseki
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol