Milletvekili Gider ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Milletvekili Gider ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti

Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

11 Kasım 2017 Cumartesi 17:24
Milletvekili Gider ÇTSO Yönetimini Ziyaret Etti

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T. Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Kansu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Emin Bacak, Murat Aydoğdu ve Genel Sekreter Sema Sandal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının öne çıkan gündem maddeleri; Çanakkale Ticaret Sitesi, Kamuya ait alanların halka açılması, yabancıya konut satışı ve yeni hastanedeki dükkânlar oldu.

“Kamu Para Kazanma Yeri Değildir”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu,  6800 üyenin temsil edildiği Oda’da üyelerin talep ve istekleri doğrultusunda çalışma planlarını hazırladıklarını ve önceliklerinin kamu yararı olduğunu belirterek Çanakkale için yapılan her çalışmaya ellerinden geldiği kadar destek olduklarını söyledi.

Kamu arazilerinin imara değil halkın kullanımına açılmasını talep ettiklerini, buradan gelecek gelire Devletimizin ihtiyacı olmadığını belirtti. Milletvekili Ayhan Gider de bu görüşü destekleyerek kamuya ait arazilerin halka açılması gerektiğini, Çanakkale halkı için daha fazla yeşil alan oluşturulması gerektiğini vurguladı.  

“Çanakkale Ticaret Sitesi Projesini Çok Önemsiyoruz”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, gıda, inşaat, mobilya, reklam sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerin şehir içinde sıkışıp kaldıklarını, plansız bir yapıda dağınık olarak yerleştiklerini ve bu koşulların ticari hayatlarına getirdiği sıkıntıları dile getirerek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu üyeler ile ilgili bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Esnafımıza kolaylık, İlimize büyük katkı sağlayacağına inanılarak Çanakkale’ye kazandırılması planlanan Ticaret Sitesi içim Çanakkale İli, Merkez İlçe Işıklar Köyü’nde yaklaşık 680 dönüm taşınmazı uygun olarak değerlendirdiklerini belirterek konu ile ilgili mevcut Küçük Sanayi Sitesi ile ortak hareket etme noktasında görüş birliğine vardıklarını ifade ederek  yerin bu amaçla kullanımı için gerekli bürokratik işlemlerin tamamlanması konusunda destek beklediklerini vurguladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
MilletvekiliçtsoAyhangider
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol