Muhtarlardan Ankara’ya çıkarma

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ile beraberindeki muhtarlar, Ankara’ya çıkarma yaptı. Biga ve Merkez köylerinin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Turan; “Birlik içerisinde şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlardan Ankara’ya çıkarma

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ile beraberindeki muhtarlar, Ankara’ya çıkarma yaptı. Biga ve Merkez köylerinin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede Turan; “Birlik içerisinde şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz” dedi.

06 Mart 2018 Salı 16:43
Muhtarlardan Ankara’ya çıkarma

Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya, Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Çanakkale Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Balıkçı ve Muhtaralar, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ve Muhtarlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’le bir araya geldiler. Biga ve Merkez köylerinin sorunlarının masaya yatırıldığı görüşmede AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider en kısa sürede çözüm yollarının bulunması için gayret göstereceklerini belirttiler.

Turan; “Muhtarlarımızın taleplerini aldık”

Turan, “Şehrimizin değerleri ile her ortamda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugün muhtarlarımız ile bir araya gelerek köylerimizin sorunları hakkında görüştük. Bir çok köyümüzün sorunları ortak, bunların bilincindeyiz. İl Özel İdaremiz, Belediyelerimiz ciddi çalışmalar yapmakta. Geçmiş yıllara göre köylerimiz eskisinden daha iyi konumda. Çanakkalemizin en önemli özelliği gelişiminin yanı sıra doğal özelliğini de korumasıdır. Bu anlamda köylerimize yapılacak çalışmalara ayrı önem veriyoruz. Her zaman onların haklarını korumaya özen gösteriyoruz. Muhtarlarımızın taleplerini aldık. İlgili kurumlarımızla görüşüp tez zamanda netice alacağımızı düşünüyoruz. İl Müdürlerimizle beraber köylerimizin daha iyi konuma gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. Birlik içerisinde şehrimizi kalkındırmaya devam edeceğiz ” dedi.

Gider; “Çanakkale’nin köyleri bugün ülkemizde örnek konumdadır”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ise; “AK Partili Çanakkale Milletvekilleri olarak bizler her daim hemşerilerimiz nezdinde ulaşılabilir olmaya özen gösterdik. Bunun en önemli örneği kıymetli muhtarlarımız. En ufak bir sorunda bir telefon kadar yakın olduğumuzun en önemli şahitleri, muhtarlarımız diye düşünüyorum. Çanakkale’nin her bir köyü bizler için önemli ve AK Parti hizmetlerinin en ücra köylerimize kadar ulaşması için ciddi bir emek sarf ediyoruz. AK Parti iktidarından önce köylerimizin çok ciddi sıkıntıları vardı ve bunları büyük ölçüde çözdük. Bu noktadan sonra hemşerilerimize nasıl daha iyi bir yaşam kalitesi sunabilirizin derdindeyiz. Her hizmete en ücra köylerde yaşayan Çanakkalelilerin dahi rahatlıkla ulaşabilmesi ön önemli gayemiz. Kütüphanesine kadar her hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz. Bu kapsamda gezici kütüphanemizde yakın zamanda yollarda olacak ve çocuklarımızın gelişimine katkı verecek. Gündelik yaşamdan kaynaklanan yıpranmış yol, su ve elektrik hatları elbette olacaktır. Bunlar da en kısa sürede çözüme kavuşacak. Çanakkale’nin köyleri bugün ülkemizde örnek konumdadır. Fakat bizlere bu da yetmez. Dünyada da imrenilen köyler statüsüne de kavuşturmak niyetindeyiz.” diye konuştu.

Çavuşoğlu, “Kendimi Bigalı hissediyorum”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Biga Muhtarlar Derneği ve muhtarlar ile yaptığı toplantıya katılarak Çanakkale’ye selamlarını iletti. Muhtarların taleplerini not alan Çavuşoğlu, “Kendimi Bigalı hissediyorum” diyerek Biga’ya olan ilgisini dile getirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 06.03.2018 16:47
Anahtar Kelimeler:
KentAnkaraZiraatKonseyi
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol