Ölçek; “Muhatabım değilsin”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP Merkez İlçe Sekreteri Onur Öztürk’e verdiği yanıtta; “CHP’de benim muhatabım ilçe başkanı, il başkanı, belediye başkanı ve milletvekilleridir” dedi.

Ölçek; “Muhatabım değilsin”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, CHP Merkez İlçe Sekreteri Onur Öztürk’e verdiği yanıtta; “CHP’de benim muhatabım ilçe başkanı, il başkanı, belediye başkanı ve milletvekilleridir” dedi.

21 Eylül 2019 Cumartesi 15:21
Ölçek; “Muhatabım değilsin”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek yaptığı açıklamada; “CHP’de doğrular ortaya çıktıkça ne yapacaklarını şaşıran yöneticilere bir yenisi daha eklendi. Bu sefer de cevap verme hakkını İlçe Başkanı yerine İlçe Sekreteri Onur Öztürk’den yana kullanmışlar. İlk olarak CHP’de benim muhatabım ilçe başkanı, il başkanı, belediye başkanı ve milletvekilleridir. Ancak cevap vermeye korkan İlçe Başkanı bu topa girmeyerek İlçe Sekreterine bu görevi vermiş. Sayın Öztürk kendince bana coğrafya dersi vermeye çalışmış ama şunu iyi bilsin ki benim uzmanlık alanı derslerim coğrafya ve matematiktir. Bakın Genel Başkanınız bile doğruları çekinmeden söylerken siz hala neyi neden saklıyorsunuz da inatla olmayan bir şeyi halka olmuş gibi lanse ediyorsunuz” dedi.  

“Marka değerlerimize hiçbir zararı olmayacak”

“Her platformda söylüyorum yine söylemeye devam edeceğim. Kirazlıdağ bir diğer adı Balaban tepe bölgesinde devam eden çalışmaların marka değerlerimize kesinlikle ve kesinlikle hiçbir zararı olmayacaktır” diyen Ölçek; “Ezine peynirimizde, Bayramiç beyazımızda Türkiye ve dünyada ses getirmeye devam edecektir. Sizlerin bu anlaşılmaz tutumunuza bir tane STK temsilcisi bunlar doğru diyor dememektedir. O sivil toplum kuruluşlarında sizlerin de üyeleriniz vardır. Ne Bayramiç, ne Çanakkale Ziraat Odaları sizlerin değimiyle bu yok oluşu ne onaylamıştır nede turizmciler ve borsamız buna onay vermiştir. Bu kadar oda ve temsilciler bunun böyle olmadığını söylediği halde inatla ve ısrarla hala algı operasyonu yapmaya devam etmenizi halkımızda artık değerlendirmektedir. Yeniden buradan sesleniyorum. Ey CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sizin doğruları bildiğinizi biliyorum ve inatla yanlış algı yaratmaya çalışan örgütlerinize gerekli ikazı yapmanızı istiyor sizleri gerçek Kazdağlarını gezmeye davet ediyorum. Çevreciyim diye geçinen sözde çevrecilerin son olarak Pendik’de kundaklama yaptığı sırada yakalanan terör örgütü mensubuna ve yaklaşık 2 aydır çıkan orman yangınlarının sorumluluğunu üstlenen PKK’ya da aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
“Sorularımın muhatabı bellidir”

Sorularına CHP Merkez İlçe Başkanı ya da Merkez Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın cevap vermesini beklediğini dile getiren Başkan Ölçek; “Benim sorularım net ve muhatabı bellidir. Merkez Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bundan önceki süreçte inatla altın madeni şirketine randevu vermez iken doğum gününde gönderdikleri hediyeyi geri çevirmiş iken şimdi ne oldu da bu süreçte onlarla makamında görüşmüştür. Bu görüşme neden basına kapalı yapılmış ve sadece fotoğraf servis edilmiştir. Bu sorularıma İlçe Sekreteri olarak sizin değil İlçe Başkanınızın ya da Merkez Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın cevap vermesini bekliyorum” dedi.

“Kazdağlarının arkasına sığınmayı bırakın”
Başkan Ölçek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Artık bırakın Kazdağlarının arkasına sığınmayı, halkın sizden beklentilerine yanıt verme zamanınızın gelip geçtiğini size hatırlatıyorum. Seçimlerde 1. parti oldum diyerek yan gelip yatmak yerine artık yılan hikayesine dönen belediye binasının bitirin ve belediyeyi artık otel köşelerinden kurtarın. Kent içinde boğulan trafik sorununa bir çözüm bulun. Halk sizden bunları bekliyor. AK Parti iktidarımız her seçim birinci parti oluyor ve yaptıkları ile ülke gündemine oturuyor. Siz belediye binasını bitirene kadar biz dev köprümüzün ayaklarını gün yüzüne çıkardık ve çalışmalar 24 saat esaslı devam ediyor. Ancak sizin binanızdan bir tane bile çekiç sesi çıkmıyor. Artık halkımız ve bizler bunları görmek istiyoruz.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol