Önder Market yenilendi

Çanakkale’de 17 yıldan bu yana hizmet veren Önder Market yenilenen dizaynı ve ürün çeşitliliğiyle büyük marketleri aratmıyor.

Önder Market yenilendi

Çanakkale’de 17 yıldan bu yana hizmet veren Önder Market yenilenen dizaynı ve ürün çeşitliliğiyle büyük marketleri aratmıyor.

10 Aralık 2017 Pazar 14:17
Önder Market yenilendi

Piri Reis Caddesi’nde bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasının hemen yanında yer alan Önder Market yenilenerek Çanakkalelilere hizmet vermeye devam ediyor. İçerisinde çok çeşit ürünün bulunduğu Önder Market ucuz fiyatlarıyla da müşterilerinin ilgi odağı oluyor. Çanakkalelilerin sebze ve meyve ihtiyaçlarını da karşılayacak manav reyonuyla da dikkatleri üzerine çeken Önder Markette geçtiğimiz gün açılış töreni düzenlendi. Açılışa katılan vatandaşlara pilav ikram edildi. Önder Marketin sahibi Levent Önder, 17 yıldan beri kaliteli ve ucuz ürünlerle vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi. Müşteri memnuniyetini önemsediğini ve bu nedenle müşterilerin daha ferah bir ortamda alışveriş yapabilmesi için marketi büyütme kararı aldığını belirten Önder, en kısa zamanda da marketi büyüterek açılış töreni düzenlediklerini söyledi. Yenilenme çalışmaları kapsamında vatandaşların taze sebze ve meyve ihtiyaçlarını da karşılayabilmek için markette manav reyonu da oluşturduklarını kaydeden Önder; “17 yıldan beri açık olan marketimizde bundan sonra da müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağız. Tek amacımız var o da müşterilerimizin memnuniyetidir. Bu doğrultuda yenilenen ve her geçen gün büyüyen marketimizde hizmet sevdamız bitmeyecek” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol