Özen; “Derdimiz İstikrar, sevdamız Ülkemiz”

Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen, “Bu Ülkenin sevdalıları olarak yıllardır ekmeğini yediğimiz bu topraklarda kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye, istikrar, istikbal, istiklal diyerek, Vakit Türkiye Vakti ve DEVAM diyoruz” dedi.

Özen; “Derdimiz İstikrar, sevdamız Ülkemiz”

Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen, “Bu Ülkenin sevdalıları olarak yıllardır ekmeğini yediğimiz bu topraklarda kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye, istikrar, istikbal, istiklal diyerek, Vakit Türkiye Vakti ve DEVAM diyoruz” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 16:45
Özen; “Derdimiz İstikrar, sevdamız Ülkemiz”

24 Haziran seçimleri öncesi açıklama yapan Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen; “Memur Sen teşkilatları olarak amacımız Üyelerimize ve Ülkemize sahip çıkmaktır, bizler gücünü örgütlülüğünden alıp farklılıkları zenginlik olarak gören, bu memleketin hem mozaiği hem çimentosu hem de hissiyatının tercümanı olup, inanç ve medeniyet değerlerimizi aşağılamaya ve yozlaştırmaya çalışanlara verilen mücadelenin gür sedasıyız. Ülkemiz yeni Türkiye’nin şafağında, yine bir seçim arifesinde zor bir sınavdan, zorlu bir süreçten geçmektedir. Özellikle son 15 yılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ortaya konan önemli değişimleri yok saymak mümkün değildir. Yakın tarihimizde akıl almaz zorlukları ve kötülükleri iliklerine kadar yaşayan Milletimiz; Sağlıktan Ulaşıma, Sosyal Politikalardan Sanayi ye Ülkemizde çok değerli kazanımların ve başarıların elde edildiğini büyük bir takdirle karşılamıştır. Bu 15 yıllık süreçte Türkiye’nin yeni bir özgüvene sahip olma çabasının ise her defasında son derece planlı kalkışmalarla önüne geçilmek istendiğine şahit olduk. 27 Nisan e-muhtırası, Türkiye’nin en fazla desteğe sahip olan siyasi partinin kapatılma girişimi, MİT müsteşarının derdest edilme çabası, Batı destekli gezi olayları ve anarşizmi, 17-25 Aralık yargı içi çetenin hükümet devirme operasyonu, Güneydoğuda Hendek Olayları, Paralel Yapı’nın devlet kademelerini felce uğratması ve Emperyalizm ile Siyonizm peşkeşçisi olan bu terör organizasyonunun 15 Temmuz’daki vatan hainliği, ve daha ara başlıklarda saymakla bitiremeyeceğimiz komplo, ihanet, algı, manipülasyon gibi tüm yöntemlerin denenerek, Milletimizin iradesi ile seçilen Ülkemizin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın defalarca alaşağı edilmek istenmesi hafızalarımızda derin izler bırakmıştır. Çünkü Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kendi dinamikleri sayesinde tamamen bağımsız hareket eden bir Ülke çabasında olmuştur, IMF’yi Türkiye’den silkeleyip geldiği yere fırlatmış, Avrupa ve Amerika’dan icazet almayı kesip atmış, sömürgeci ülkelerin mazlum coğrafyalardaki istilasına “HAYIR” diye bağırabilen etkin bir Türkiye olmuştur” dedi.

“Ülkemiz mazlumlar için de bir umut kapısı olmuştur”

“Ülkemiz sadece kendi sınırları içerisinde kendi Milleti için değil, dünya üzerinde sefalet, karmaşa ve zulüm içinde olan mazlumlar için de bir umut kapısı olmuştur” diyen Özen; “Suriye’de yaşanan katliamlardan kaçan çocukların, kadınların, mazlumların sığınağı ne İngiltere ne Fransa ne de Almanya’dır, hepimizin ortak derdi Ülkemiz olmuştur. Doğu Türkistan’dan Somali’ye, Filistin’den Arakan’a Müslüman coğrafyada zulüm altında olan kardeşlerimizin gür sesi Türkiye’mizdir. Bu gün dünyadaki mazlumlar ellerinde Türk bayrakları ile bizlere “selam” gönderip, tebessüm edip dua ediyorlarsa, Ecdadımızın mazlum milletlere en zor şartlarda el uzatan onurlu duruşunu sergileyen, zalimlerin yüzüne dünya beşten büyüktür diye haykıran Cumhurbaşkanımız Ülkemiz ve bizler için çok büyük bir anlam ifade etmektedir. Memur Sen olarak 2010 referandumunda Toplu Sözleşmeye de Toplumsal Sözleşmeye de Evet diyerek Memurlar için Toplu Sözleşme hakkını aldığımız bizler için anlam ifade eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Toplu Sözleşme dönemlerinde temsil ettiğimiz Üyelerimiz ve Kamu Çalışanları adına talep edip karşılığını aldığımız Ek Göstergeden Onlarca Özlük Hakkı İyileştirmesine, Ek Ödemeden Lisans Tamamlamaya, Önceki Dönemlerde Memurlardan zorunlu kesilen Konut Edindirme Yardımı (KEY) Nemalarının Hak Sahiplerine Ödenmesinden Kamudaki Çalışma Şartlarındaki iyileştirmelere, Yüz binlerce Sözleşmeli Kardeşimizin Memur Kadrosuna geçirilmesini ve Kamu çalışanları adına daha sayamadığımız yüzlerce kazanımımızın karşılık bulduğu ve taleplerimize karşılık verdiği ne dediyse yaptığını, yapacağını bildiğimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır” şeklinde konuştu.

“Vakit Türkiye Vakti ve DEVAM diyoruz”

Özen sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bizler, MEMUR-SEN olarak hak arama yolunda parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmıyoruz. Her şey bir yana bu ülkenin geleceği herkes kadar biz Memurların da öncelikli meselesidir, Ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzuru tüm beklentilerimizin kat be kat üzerindedir. Erdemliler hareketinin öncülerinden olan Memur Sen Teşkilatları olarak Ülkemizin vesayetle mücadelesinde nasıl bir duruş sergilediysek bu gün de kadim medeniyet değerlerimizden aldığımız tarihi sorumluluğumuzu kuşanarak hareket edip, Köhne ve karanlık geçmişe selam çakanları değil, Aydınlık geleceği temsil edenleri yoldaş edindik. Bizler 16 Nisan da neye evet dediğimizi iyi biliyoruz, kazandıklarımızı kaybetmemek için 24 Haziran da kime “DEVAM” diyeceğimizi de iyi biliyoruz. Atacağımız Oylar; FETÖ’ye Saadet, PKK’ya Memnuniyet, Suriyeli Kardeşlerimize Mağduriyet, Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya ihanet, Emperyalistlere Cesaret, Mazlumlara Mahrumiyet, Düşmanlarımıza Galibiyet, Kazanımlarımıza Mağlubiyet OLMAYACAK. Bu Ülkenin sevdalıları olarak yıllardır ekmeğini yediğimiz bu topraklarda kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye, istikrar, istikbal, istiklal diyerek, Vakit Türkiye Vakti ve DEVAM

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 19.06.2018 16:47
Anahtar Kelimeler:
MemurSuatözenşen
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol