Sizlerden hediye bekliyorum

Çanakkale Belediye Başkanı, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan miting havasında gerçekleşen İsmetpaşa Mahallesi Seçim Bürosu açılışında Çanakkalelilerden bir hediye istedi. 1 Nisan’ın doğum günü olduğunu ifade eden Başkan Gökhan “Bana vereceğiniz en güzel hediye belediye başkanlığı koltuğu olacaktır. Oylarınıza talibim hediyenizi bekliyorum” dedi.

Sizlerden hediye bekliyorum

Çanakkale Belediye Başkanı, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan miting havasında gerçekleşen İsmetpaşa Mahallesi Seçim Bürosu açılışında Çanakkalelilerden bir hediye istedi. 1 Nisan’ın doğum günü olduğunu ifade eden Başkan Gökhan “Bana vereceğiniz en güzel hediye belediye başkanlığı koltuğu olacaktır. Oylarınıza talibim hediyenizi bekliyorum” dedi.

22 Şubat 2019 Cuma 15:31
Sizlerden hediye bekliyorum

İsmetpaşa Mahallesi Miralay Şefik Caddesinde yapılan seçim bürosu açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Genel Sekreteri Muharrem Erkek, İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Gökhan burada yaptığı konuşmada kendisine emanet edilen Çanakkale Belediyesine gözü gibi baktığını ifade etti. Açılışa yoğun katılımdan dolayı oldukça memnun olduğu gözlenen tecrübeli siyasetçi Gökhan, “Katılımınız bizi onurlandırdı ve yüreklendirdi. Demek ki biz yolun yarısını geçmişiz finale doğru yürüyoruz. İsmetpaşa Mahallesi sakinlerinin beni destekleyeceklerini biliyorum ve şimdiden destekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Veremeyeceğim bir hesabım yok

1 Nisan’ın kendisinin doğum günü olduğunu dile getiren Başkan Gökhan, İsmetapaşa Mahallesi sakinlerine seslenerek, “Bana 1 Nisan da hediye vermek ister misiniz? Neden hediye vereceksiniz? Çünkü 1 Nisan benim doğum günüm. Hediyenizi bekliyorum. Hediyeniz 1 Nisan da mazbatayı yeniden bize teslim etmek olsun” şeklinde konuştu. Demokraside yöneticilerin hep şeffaf olması gerektiğini kaydeden Başkan Gökhan, “ Yöneticiler hiçbir şeyi kamuoyundan saklamamalı ve hesap verebilir olmalı. Biz bunları yapıyoruz şu anda karşınızda alnımız açık başımız dik şekilde durabiliyorum. Ben sizin başınızı öne eğdirecek hiçbir iş yapmadım. Siz bana güvendiniz ve beni belediye başkanı yaptınız. Bizimle çok uğraştılar. Anlamsız ithamlarla müfettiş yolladılar. Müfettişlerin biri geldi biri gitti. Allah’a şükür hiçbir eksiğimizi kusurumuzu bulamadılar. Benim veremeyeceğim bir hesabım yok” dedi. Çanakkale’nin yaşanabilir kentler arasında ilk sıralarda yer aldığına dikkat çeken Gökhan, “Çanakkale’yi yıllardır CHP’li belediye başkanları yönetiyor. İnsanlar bir kere Çanakkale’ye geldiklerinde hemen buradan bir daire almayı ve buraya yerleşmeyi düşünüyorlar. Yapılan araştırmalar sonucu CHP’li belediye başkanlarının yönettiği kentler yaşanabilir kentler sıralamasında ilk onda yer alıyor. Son onda ise AKP’li belediye başkanlarının yönettiği kentler var” şeklinde konuştu.

Bu kentte TOKİ’ye yer yok

Sosyal Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında da bilgi veren Başkan Gökhan, “Dün Ankara’ya en son raporları gönderdik. Burayı riskli bölge yaptıracağız. Ondan sonra alanla ilgili çalışmalara derhal başlayacağız. Niye uzadı diye düşünenler olabilir. Oradaki yapıların 100 tanesinin tapularının üzerinde şerler var. Kiminde ipotek, kiminde haciz, kiminde mirasçılar var. Bunları çözmeye çalıştık çözemedik. Çözülmesi de mümkün değil. Bir yasal avantaj var. Burayı riskli bölge ilan ettirirsek bu sıkıntılar ortadan kalkacak. O alanı TOKİ’ye vermek istediler. Bende şunu dedim, bu kentte TOKİ’ye yer yok. Hemşerilerimin hak ve hukukunu TOKİ’cilere teslim etmem” dedi.

Biz dertlere derman olmak için buradayız

Halkın büyük maddi ve manevi sıkıntı yaşadığına dikkat çeken tecrübeli siyasetçi konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Halkımızın maalesef yanlış politikalar nedeniyle büyük sıkıntıya düştü. Her kesim büyük sıkıntıda işçisi, memuru, emeklisi, esnafı, sanayicisi herkes sıkıntıda. İşsizlik had safhada. Vatandaşlarımızın psikolojileri bozulmaya başladı. İş yok aş yok. İnsanların canı burnunda. Biz bu kentte herkesin asgari seviyede yaşaması için her türlü desteği katkıyı yapmaya hazırız, bununla ilgili projelerimiz de var. Biz dertlere derman olmak için buradayız. Siz bana güvenerek dertlerinize derman olabilmem için bana güvenerek belediyeyi ve bütçeye emanet ettiniz. Ben önce geçmişin hesabını vereceğim sonra yapacağımız projeleri anlatacağım. Çanakkale’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. İhtiyaç sahibi çocuklarımızın sıfırdan üniversite öğrenimine kadar desteklemeye devam edeceğiz. Tüm sosyal yardımları insan onuruna yakışır bir biçimde yapmaya devam edeceğiz. Bir elin verdiğini öteki el görmeyecek” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleülgürgökhanChp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol