Soydan; “Vakıf İş Hanı derhal boşaltılmalı”

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Vakıf İş Hanı ve Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Soydan; “Vakıf İş Hanı derhal boşaltılmalı”

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Vakıf İş Hanı ve Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

16 Aralık 2017 Cumartesi 18:23
Soydan; “Vakıf İş Hanı derhal boşaltılmalı”

Depreme dayanıksız olduğu ileri sürülen vakıf hanının bir an önce boşaltılarak, Çanakkale Belediyesi ile birlikte o bölgenin yeniden planlanması gerektiğini belirten CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan; “Hatırlarsanız bundan önceki ilçe kongremizde vakıf iş hanını gündeme getirmiştim. Hala aynı kaygıları taşıyorum. Sıkıntılı bir binadır orası. Allah korusun bir depremde hem orada, binada oturanlara da zarar verecektir, çevreye de zarar verecektir. Ben çağrımı tekrar yapıyorum, derhal o binanın boşaltılıp Çanakkale Belediyesi ile birlikte o bölgenin yeniden planlanmasını talep ediyorum” dedi.

“Ulaşımın zor olduğu bir bölge”

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nin hiç yapılmaması gereken bir yere yapıldığını ifade eden Soydan; “Yeni hastane, Çanakkale’de hiç yapılmaması gereken bir yere yapıldı. Ulaşımın zor olduğu bir bölge. Hastane Bayırında oturan bir arkadaşımız, hastalandığında özel bir taksiyle 40 dakikada gidebiliyor. Bu yaşandığı için söylüyorum. Düşünsenize, biri hastalandı, ambulans gelecek, gidecek bir saat. Allah rahmet eylesin. Belediye başkanımız ulaşımı sağladı, ama o ulaşımla o hastane gitmez. Boşaltılan devlet hastanesi derhal, en azından acil servisinin orada kurulması gerekir. Bu Çanakkale’nin ihtiyacıdır. Ama siz, (ben Çanakkale’den oy alamıyorum, oyum iyice düşüyor ne olursa olsun) düşüncesindeyseniz eğer, Çanakkale halkı bunun hesabını sizden sorar. Sadece Çanakkale’de sormaz, her yerde bu hesabı sorar” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
kaleli 2017-12-16 19:50:35

tabi siz çanakkaleyi sadece cevatpaşa olarak gördüğünüz için böyle diyorsunuz ancak o hastane kepezdeki intepedeki g yalı ve dardanos takı vatandaşlar ve 10 yıl sonraki çanakkaleyi için de düşünüldüğü için doğru yere yapılmıştır

Avatar
kaleli 2017-12-16 19:54:37

çanakkale de başardığınız biseyler varmı örnek verebilirmisiniz mesela pazar yeri mesela sebze hali mesela şehiriçi otobüsler bunlardan ne kullanıcılar memnun nede isletiiciler farkındamısınız

Avatar
Kiracı 2017-12-18 22:35:49

Sayın Gökhanın ve Sayın Soydanın elinde vakıf işhanının depreme dayanıklı olmadığına dair belge var ise bunu kamuoyu ile paylaşsınlar. Yoksa sussunlar. Yıllardır aynı sözü söyleyip duruyorlar. O işhanından ekmek yiyen esnafa işyerini kaybetme korkusu yaşattıklarını ve strese soktuklarını hiç düşünmüyorlar. Ondan sonra da halkçıyız diyorlar. Gücünüz yetiyorsa vakıf işhanını yıkın yok yetmiyorsa susun. 10 yıldır gına geldi be yav.