Sportif alanda TÜSF–ÇOMÜ işbirliği gelişiyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Yönetim Kurulu toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sportif alanda TÜSF–ÇOMÜ işbirliği gelişiyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Yönetim Kurulu toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

10 Ekim 2017 Salı 15:29
Sportif alanda TÜSF–ÇOMÜ işbirliği gelişiyor

Toplantıya TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantı sonrasında Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret ettiler. TÜSF Başkanı Tamer, ÇOMÜ’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite Sporları Federasyonu’na ve sportif organizasyonlara katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederek plaket takdim etti. Tamer; TÜSF nezdinde ÇOMÜ’nün ayrı bir yerinin olduğunu ifade ederek üniversitenin talep edeceği her sportif organizasyona federasyonun tam destek vereceğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise TÜSF Yönetim Kurulu Üyelerini ÇOMÜ’de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek; “Yönetim olarak Üniversiteyi yalnızca bir eğitim kurumu olarak görmüyoruz. Sportif faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Böyle önemli kurumlarla işbirliği yapmanın son derece verimli olduğunu düşünüyorum” dedi. ÇOMÜ Öğretim Üyesi ve TÜSF Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hürmüz Koç, federasyonun 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı faaliyet programında yer alan sportif organizasyonların ÇOMÜ’de yapılması konusunda fikir birliğine varıldığını ifade ederek; “Çanakkale konum itibariyle ve spor tesisleri açısından Koç Spor Fest’in büyük finalini kaldırabilecek potansiyeldedir. Koç Spor Fest’in burada yapılması için TÜSF, ÇOMÜ ve Koç grubunun işbirliğine ihtiyaç vardır. Bu organizasyonun ilimize ve üniversitemize büyük katkıları olacağı inancını taşıyorum. Geçen yıl Mart ayında Üniversitemizde Koç Spor Fest kapsamında yapılan basketbolda Süper Lig’e terfi maçlarında, katılan 14 takım,  idareci, antrenör ve sporcuları memnuniyetlerini dile getirdiler. Onların bu memnuniyetinin gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler için bir referans teşkil edeceğini düşünmekteyim. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonun 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı faaliyet programında yer alan sportif organizasyonlarından ferdi branşta bir Türkiye Şampiyonası, Ünilig (Üniversiteler Spor Ligi) grup müsabakaları veya finalleri ile Bayan Voleybol 1.Lig maçlarının ÇOMÜ’de gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 10.10.2017 15:30
Anahtar Kelimeler:
ComuRektörYücelacerTüsf
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol