Taşeron çalışanlarından Başkan Kuzu’ya teşekkür

Çan Belediye Başkanı Abdurrrahman Kuzu'yu 18 Mart Çan Termik Santrali, Çan Kömür İşletmeleri, Çan Devlet Hastanesi ve Çan Belediyesi taşeron çalışanları ve Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz ziyaret etti.

Taşeron çalışanlarından Başkan Kuzu’ya teşekkür

Çan Belediye Başkanı Abdurrrahman Kuzu'yu 18 Mart Çan Termik Santrali, Çan Kömür İşletmeleri, Çan Devlet Hastanesi ve Çan Belediyesi taşeron çalışanları ve Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz ziyaret etti.

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:31
Taşeron çalışanlarından Başkan Kuzu’ya teşekkür

Her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu belirten Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan iş hayatında Cumhuriyet Tarihinde devrim yaparak 900 bin taşeron çalışanını kadroya geçiren yasa çıkartmıştır. Evet, çıkan yasa iş hayatında bir devrimdir. Bizde çıkan bu yasa kapsamı dışında kalan 18 Mart Çan Termik Santrali, Çan Kömür İşletmeleri çalışanlarının sorunlarını Ankara’ya iletmek için arkadaşlarımızla beraber Ankara’ya bir ziyarette bulunduk. En kısa zamanda KİT’lerde çalışan arkadaşlarımıza da kadro gelecektir. Yaptığımız ziyarette taleplerimizi Sayın Grup Başkan Vekilimiz Bülent TURAN’A İlettik. Buradan tüm arkadaşlarımız adına Grup Başkan Vekilimize teşekkürlerimi sunuyorum. İşçi kardeşlerimizin tek, tek istek ve taleplerini dinlediler ve gerekli mercilere aktarılacağını söylediler. Belediye Başkanlığımız bünyesinde çalışan işçi arkadaşlarımızı da Belediyenin kendi şirketine geçiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık arada komisyoncu olmayacak hep birlikte olacağız. Bizim kendi çalışanlarımız olacak. Sendikaları olacak. Toplu Sözleşmeleri olacak. Hep birlikte Çanakkale’mizin en güzel ilçesi Çan’a daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışacağız. Hepinize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşçinin hakkını veren bir Başkan

Hizmet-İş Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz ise; “Çan Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu işçinin alın teri soğumadan hakkını veren bir belediye başkanımızdır. İşçi olmak bir ayrıcalıktır. Hem halka hizmet ediyor hem de hayır duası alıyorsunuz. Hep birlikte çalışarak Çan’ımızın geleceğini inşa edeceğiz. Çan İlçemizde yaşayan işçi arkadaşlarımız Abdurrahman başkan gibi bir Belediye Başkanları olduğu için çok şanslılar. Sayın Belediye Başkanımız her zaman Emeğin ve Emekçinin yanında olmuştur. Belediye Bünyesinde çalışan arkadaşlarımızı da Sendikamıza üyeliklerini gerçekleştireceğiz. KİT’lerde çalışan arkadaşlarımız için Hak-İş Konfederasyonu olarak başvurularımız devam etmektedir. Mücadelemiz sürmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 3 gün önce yaptığı konuşmada KİT’lerde çalışan arkadaşlarımıza da kadro geleceğini söylemişlerdir. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan kadro hayalimizi gerçeğe dönüştürdüğü için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Grup Başkan Vekilimiz Bülent TURAN VE Sayın Milletvekilimiz Ayhan GİDER bu Kadro mücadelesinde Çanakkale’de en büyük destekçimiz olmuşlardır kendilerine İşçi kardeşlerimiz ve Sendikam adına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanAbdurrahmanKuzu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol