TDD'den yeni yıla anlamlı giriş

Topluma Destek Derneği, Mutlu Çocuklar Projesi kapsamında okul çağında bulunan yardıma muhtaç 25 öğrenciye yeni yıl hediyesi verdi.

TDD'den yeni yıla anlamlı giriş

Topluma Destek Derneği, Mutlu Çocuklar Projesi kapsamında okul çağında bulunan yardıma muhtaç 25 öğrenciye yeni yıl hediyesi verdi.

02 Ocak 2018 Salı 12:58
TDD'den yeni yıla anlamlı giriş

Proje kapsamında öğrencilere kış ihtiyaçları olan mont, bot, kazak, pantolon, atkı, bere ve eldivenden oluşan paketler verildi. Mutlu Çocuklar Projesi hakkında Topluma Destek Derneği Başkanı Kahraman Uzan açıklama yaptı. Uzan; “Yeni yılın gelmesiyle birlikte minik kardeşlerimizi mutlu etmek istedik. Bu projede mahalle muhtarları ve okul müdürlerimizin desteği ile belirlediğimiz öğrencilerimize kışlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni yıl hediyeleri verdik. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizim için çok ayrı bir mutluluk oldu. Bu proje kapsamında dernek yönetimimizde yer alan Onur Duran, Duygu Kaplan ve Mustafa Zabun'a bu anlamlı projeyi planladıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projede bizlerden desteğini esirgemeyen değerli dostlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimizle topluma en iyi şekilde katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Nisan ayında kurulan bir dernek olarak geçen sürede 18 tane kamu ve özel kurumunu ziyaret ettik. Dernek ofisimizde yaptığımız söyleşilerde toplumun önde gelen kişilerini ağırladık. Ayrıca karakalem, yazarlık ve sinema atölyelerinde yüzlerce gençle çalıştık. Kentimizin önemli park ve sahillerinde ekibimizle temizlik ve düzenleme çalışmaları yaptık. Önemli günlerde halkımızı bilinçlendirmek amacı ile hazırlanan binlerce kartpostalı kentlimize dağıttık. Çanakkale Kızılayı'nın yapmış olduğu kan bağışı kampanyalarına yüzlerce ünite kan bağışında bulunduk. Engellilerimizin derneklerini ziyaret ettik ve ortak projeler için çalışmalara başladık. Biz gençler olarak yürüttüğümüz bu çalışmalar ile topluma örnek olmaya çalıştık. Bu çalışmalarımız 2018 yılında artarak devam edecek. Ayrıca tüm Çanakkalelilerin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
TddçocuklarProjesiMutlu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol