Termal otel için rekor fiyat

Mülkiyeti Çan Belediyesi’ne ait olan Çan Belediyesi Termal Otel’in yeni sahibi belli oldu. 16 milyon 250 bin TL’lik rekor fiyat verilen ihaleyi ATAOL Tatil Çiftliği Turizm Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firması kazandı.

Termal otel için rekor fiyat

Mülkiyeti Çan Belediyesi’ne ait olan Çan Belediyesi Termal Otel’in yeni sahibi belli oldu. 16 milyon 250 bin TL’lik rekor fiyat verilen ihaleyi ATAOL Tatil Çiftliği Turizm Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firması kazandı.

28 Şubat 2018 Çarşamba 11:24
Termal otel için rekor fiyat

Çan Belediyesi Termal Otel, Abdurrahman KUZU Başkanlığında Çan Belediyesince 21.02.2014’de hizmete alınmıştı. Çan İlçesini adeta bir marka kent haline getiren Çan Belediyesi Termal Otel, aynı zamanda bölgedeki termal turizmin de amiral gemisi haline geldi. Çan Belediyesi Termal Otel, Yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce kişiye termal turizm hizmeti sunmasının yanında ilçenin doğal zenginliği olan termal kaynaklarını da kalite ile bölge halkının hizmetine sunmuş oldu. Varlığı ile Çan’ı markalaştıran Termal Otel, maddi değeriyle de Çan halkına yeni hizmetlerin kapısını aralıyor. 27 Şubat Salı günü Mülkiyeti Çan Belediyesine ait olan Çan Belediyesi Termal Otel’in satış ihalesi gerçekleştirildi. Çok sayıda vatandaş ve basın mensubunun da katıldığı ihale şeffaf olarak tamamlandı. Açık artırma usulü gerçekleşen ihalede 2 girişimci birbirleriyle kıyasıya yarıştı. İhaleyi ise en yüksek bedeli ödeyen ve turizm alanında tecrübeli ATAOL Tatil Çiftliği Turizm Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firması kazanarak Termal Otelin yeni sahibi oldu.

Başkan Kuzu; “Yeni hizmetlere kapı aralıyoruz”

Satış ihalesi sonrasında konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu; “Çanımızı bir marka değer haline getirmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Yıllarca atıl bir durumda kalan termal sularımızı Termal Otelimizle taçlandırarak ülke çapında yakaladığımız değeri sürdürürken, bugün bu ihaleyle bunu maddi değere dönüştürerek Çan halkımız için hayata geçireceğimiz yeni hizmetlere kapı aralıyoruz. Bu donanımda bir Termal Oteli Çanımıza kazandırmış olmaktan da gurur duyuyoruz.” dedi.

“Çan kazanıyor, Çanlılar kazanıyor”

Çan Belediyesi Termal Oteli’nin 16 milyon 250 bin TL’ye turizm alanında tecrübeli bir firmaya ihale edildiğini ifade eden Başkan Kuzu; “Bugün 13 milyon TL muammel bedel ile satış ihalesine çıktığımız Çan Belediyesi Termal Otelimiz Günümüz şartlarında gayet yüksek bir rakama, 16 milyon 250 bin TL’ye turizm alanında tecrübeli bir firmaya ihale edildi. Unutulmamalıdır ki, Çan Belediyesi Termal Otel Çanımızda kalacak ve halkımızın Termal su hizmetinden mahrum kalması söz konusu olmayacaktır. Ayrıca Termal Otelimizin satışından doğan gelir ile yine, yepyeni projelerimizle Çanımıza ve Çan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü Bizim tek derdimiz, Çanımızın kazanmasını sağlamak. Hamdolsun ki bugün artık Çan kazanıyor, Çanlılar kazanıyor.” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanTermal
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol