Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Truva Park petrol hizmete girdi 

Truva Park petrol hizmete girdi 

OPET’in Türkiye genelindeki 1172’nci, Balıkesir’deki ise 30’uncu istasyonu ‘Truva Park Petrol’ düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı. Truva Park Petrol, OPET’in yenilenen Ultramarket konsepti altında, müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri kaliteli üstün performanslı ürünler ve güler yüzlü hizmetle buluşturacak.

Truva Park petrol hizmete girdi 

OPET’in Türkiye genelindeki 1172’nci, Balıkesir’deki ise 30’uncu istasyonu ‘Truva Park Petrol’ düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı. Truva Park Petrol, OPET’in yenilenen Ultramarket konsepti altında, müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri kaliteli üstün performanslı ürünler ve güler yüzlü hizmetle buluşturacak.

13 Eylül 2019 Cuma 12:51
Truva Park petrol hizmete girdi 

Truva Park Petrol Akaryakıt İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Ayvalık’ta Ali Çetinkaya Mah. Belediye Çeşmesi Mevkii’nde bulunan Truva Park Petrol Akaryakıt İstasyonu’nun açılış törenine Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, OPET Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Öztürk, OPET Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, OPET Satış Direktörü Denizhan Ege ile istasyon sahibi Turgay Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

OPET Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Öztürk açılışta yaptığı konuşmada “OPET, bildiğiniz üzere her anlamda sektörün öncü ve takip edilen markası. Bugüne kadar en kaliteli ürün ve hizmeti sunmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de rakipleri arasında farkını ortaya koymayı başarmış ayrıcalıklı bir marka. Eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlere sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunma vizyonuyla çalışan şirketimizin toplumsal algıyı değiştirmek ve kadınlara çalışma hayatında fırsat yaratmayı amaçlayan son projesi Kadın Gücü, bayilerimiz ve çalışanlarımızın yoğun emekleriyle güçlenerek büyüyor. Büyük bir ivme kazanan projemiz ile kadın ve erkeğin omuz omuza çalışarak daha iyisini başaracağını göstermek istedik ve öyle de oldu. 2018 Mart ayında Opet ve Sunpet toplamda Kadın Akaryakıt Satış Yetkilisi sayısı 27 iken, bu sayı 2019 Ağustos ayı sonunda 491’e yükseldi. Kadın Market Satış Yetkilisi ise 576’dan 879’a yükseldi. Bugün hep birlikte açılışını gerçekleştirdiğimiz Truva Park Petrol de projemize dört kadın gücümüzle destek veriyor. OPET olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri memnuniyetimizi en üst seviyede tutmak, sektörümüzde tüketicinin ilk tercih ettiği ve beğendiği marka olmayı sürdürmek için çalışacağız. Değerli bayimize bu anlamdaki vizyoner bakış açısı için teşekkür ediyorum, istasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Öztürk, konuşmasını ardından istasyon sahibi Turgay Kılıç’a plaket takdim etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise; “Bugün çok kıymetli arkadaşımız Turgay Kılıç’ın bu güzel mekanının açılışında olmak ona şahitlik etmek büyük bir keyif deyip koşarak gelmeyi görev bildik. Ayvalık farklı bir ilçe, kadim bir ilçe, 1400’lerden beri varlığını ortaya koymuş farklı bir ilçe. Ayvalık, Zeytin’i ile Turizm’i ile yemekleriyle farklı farklı plajlarıyla tüm Türkiye’mize hatta daha ötesine sınırlar ötesine hizmet eden özel bir ilçemiz. Ayvalık bu güzel tesisin açılmasına ev sahipliği yaparken bir başka güzel ismi aslında bağırına basmış oldu. Truva’da Çanakkale’mizin bu kadim medeniyetimizin çok farklı bir temsilcisi. Bu özel isimle aslında Ayvalık’ın buluşmuş olması ayrı bir keyif bizler için. Tabi Truva tesislerinin açılışında olmaktan çok ayrı bir bahtiyarlık duyuyoruz herhangi bir şirket değil hem Çanakkale markasını büyüten, Çanakkale’nin alt markalarından önemli markalarından bir tanesi. Troya’sız bir Çanakkale düşünülemez, Troya’sız bu topraklar düşünülemez Anadolu bizim başımızın tacı ama Anadolu’dan öncede bu insanlar burada güzel hatıralar bıraktılar. Tüm dünya siyasal tarihine çok farklı anlar bıraktılar.” diye konuştu. Bülent Turan konuşmasının ardından İstasyon sahibi Turgay Kılıç ile OPET Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Öztürk’e plaket takdim etti. Ardından protokol üyeleriyle birlikte kurdele kesimi yapıldı.

Balıkesir Ayvalık’ta bulunan, 1 LPG ve 3 akaryakıt olmak üzere 4 adadan oluşan istasyonda ayrıca dinlenme tesisi tarafında da 1 adet otobüsler için pompa bulunuyor.  Truva Park Petrol, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ULTRA FORCE ve ECO FORCE ürünleriyle buluşturacak. 7 gün 24 saat açık olan OPET Ultramarket’in yanı sıra OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet verecek. 

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 13.09.2019 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol