TÜMAD Madenciliğe 3 ödül birden

TÜMAD Madencilik, aldığı ödül ve sertifikalarla uluslararası standartlarda hizmet veren bir şirket olduğunu tescilledi.

TÜMAD Madenciliğe 3 ödül birden

TÜMAD Madencilik, aldığı ödül ve sertifikalarla uluslararası standartlarda hizmet veren bir şirket olduğunu tescilledi.

07 Şubat 2019 Perşembe 16:57
TÜMAD Madenciliğe 3 ödül birden

Dünya standartlarında çalışan bir işletme olduğunu uluslararası alanda aldığı sertifika ve ödüllerle taçlandırmaya devam eden TÜMAD Madenciliğin, gerçekleştirdiği altın üretimi ile de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlaması dikkat çekiyor. 2019 yılının Ocak ayında gerçekleştirilen 6 günlük denetimlerin ardından 3 ödülün sahibi olan TÜMAD Madencilik, tüm işletmelerinde ve arama sahalarında, çalışanlarının sağlık ve güvenliğini sağlayarak, topluma, çalışanlarına, çevreye saygılı, kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek, sürdürülebilir altın madenciliği hedefliyor.

Genel Müdürlük ve Lapseki İşletmesinde yapılan denetimlerin ardından 3 önemli sertifikaya hak kazanan TÜMAD Madenciliğe verilen ödüller şu şekilde; “1-Uluslararası Standartlar Organizasyonu’nun (ISO) kaliteden ödün vermeyen şirketlere verdiği Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ISO: 9001 2015. 2- ‘Çevreye saygıyı’ kendisine rehber edinmiş ve bunun için, işletmelerinde çevre ile ilgili aldığı tedbirler ve atık yönetim sistemi alt yapılarının uygulanabilir kılan kaliteli yönetimi anlayışından dolayı, Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası ISO:14001 2015. 3-Çalışanlarını çalıştıkları ortamın sağlık ve emniyet açısından olumsuz durumlarından koruyarak, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamaya yönelik taviz vermeyen yapısıyla, ISO 45001: 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası.

TÜMAD Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hasan Yücel yaptığı konuşmada; “TÜMAD Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., bünyesinde bulunan maden arama ruhsatlarında değerli ve baz metaller konusunda işletmesi, projeleri ve aramaları olan bir Türk madencilik şirketidir. Stratejimiz, potansiyel görülen maden sahalarında kalitemizden ödün vermeden doğaya, çevreye, insana saygılı olarak ileri düzeyde aramalar yaparak ekonomik anlamda ve büyük çapta, ekonomik ve sosyal kalkınmanın çevre koruma ile bütünleştiği sürdürülebilir maden projeleri ile ülkenin önemli altın üreticileri arasında yer almaktır. TÜMAD, tüm işletmelerinde ve arama sahalarında, çalışanlarının sağlık ve güvenliğini sağlayarak, topluma, çalışanlarına, çevreye saygılı, kalıcı ve ekonomik getirisi yüksek, sürdürülebilir altın madenciliği hedeflemektedir” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleTÜMAD
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol