Uludağ lokantası yeni yerinde (Video)

Çanakkale’nin marka hazır yemek şirketlerinden ‘Uludağ Lokantası’ yeni yeriyle Çanakkale halkına hizmet vermeye başladı.

Uludağ lokantası yeni yerinde (Video)

Çanakkale’nin marka hazır yemek şirketlerinden ‘Uludağ Lokantası’ yeni yeriyle Çanakkale halkına hizmet vermeye başladı.

23 Nisan 2019 Salı 17:01

Uzun yıllardır Çanakkale’ye yemek sektöründe hizmet veren, bir marka olan Uludağ Lokantası yenilenen yüzüyle Çanakkale halkına hizmet vermeye devam ediyor. Uludağ Lokantasının  açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti ilçe başkanı Yıldıray Ölçek, bakkallar ve lokantacılar başkanı Selahattin İş  katıldı. Yeni iş yerinin açılışını yapan işletme sahibi Salim Ercan; “on yıldır Çanakkale ye lokantacılık sektöründe hizmet vermekteyiz. Uludağ Lokantası olarak, daha iyiyi, öncü kaliteyi ve müşteri memnuniyetimizi arttırmak adına işletmemizi yeniledik. Bugün ise hayallerinin peşinden koşan ve her geçen gün büyüyen Uludağ Lokantası markasının ismini taçlandırdığımız gündür. Açılışımıza gelen tüm davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Okunan duanın ardından açılış kurdelesini Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti ilçe başkanı Yıldıray Ölçek, bakkallar ve lokantacılar başkanı Selahattin İş ve işletme sahibi Salim Ercan yaptı. Açılış sonrasında vatandaşlara ve davetlilere pilav ve tatlı ikramının da bulunuldu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 23.04.2019 17:25
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleülgürgökhan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol