Üstün’den Çan’a ziyaret

Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik ve yönetimi ile bir araya geldi.

Üstün’den Çan’a ziyaret

Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik ve yönetimi ile bir araya geldi.

30 Ocak 2018 Salı 13:32
Üstün’den Çan’a ziyaret

AK Partili kadınlarla tanışan ve Çan teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün aynı zamanda sorun ve önerileri de dinledi. Birlikte yola devam mesajı veren Başkan Üstün, “Sürekliliği olan toplumsal fayda oluşturan projelerde daha fazla bir arada olmalıyız, sizlerden gönüllere dokunduğumuz projeler bekliyorum” dedi.  Ardından Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesini gezen Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, tedavi gören buradaki hastalarla sohbet etti. Uzun yıllar diyaliz hastanesinde görev yaptıktan sonra kendi işini kuran Başkan Üstün; “Yıllarca diyaliz hastaları ile birlikte onların sorunlarına ortak olduk. Yaşadıkları bu sıkıntılı süreçte hep yanlarındaydık bundan sonrada diyaliz hastalarının ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Diyaliz hastasının iş hayatında varlığını devam ettirmesi çok zor dolayısı ile bu hastalıktan maddi ve manevi ailelerde çok yıpranıyor” dedi. Organ bağışının çok önemli olduğunu bunun üzerinde de ayrıca durulması gerektiğini vurgulayan Üstün; “Her şeyden önce bu hastalıkla mücadele edenler sosyal hayata tutunmakta da zorlanıyor. Ancak görüyorum ki Çan Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesinde her türlü hizmet en ince ayrıntısı ile düşünülmüş burada cihaza bağlı hastalar bile aynı zamanda internet hizmeti alabiliyor. Böylelikle sosyal hayattan da kopmadan tedavilerini oluyorlar” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AkParti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol