Üzen; “Girişimcilerimizin yanındayız”

Çanakkale Ticaret Borsası-KOSGEB işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitim programı ile kent ekonomisine yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor.

Üzen; “Girişimcilerimizin yanındayız”

Çanakkale Ticaret Borsası-KOSGEB işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitim programı ile kent ekonomisine yeni girişimciler kazandırmaya devam ediyor.

10 Aralık 2018 Pazartesi 10:51
Üzen; “Girişimcilerimizin yanındayız”

Çanakkale Ticaret Borsası KOSGEB işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 16. etabı” başladı. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üzen yaptığı açıklamada; “Ülkemizde istihdamın ve girişimciliğin önemi gittikçe artıyor, bu anlamda devletimiz girişimcilerimize ve iş dünyamıza yepyeni imkânlar ve fırsatlar sunuyor. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizler de girişimcilerimizin sayısını artırmak ve istihdama katkı sağlamak için birçok eğitim düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Üzen, Türkiye’nin hedeflerine güçlü girişimci ruhu ile ulaşacağını söyledi. Girişimciler sayesinde Türkiye’de istihdam, üretim, ihracat ve Ar-Ge performansının artacağını kaydeden Başkan S.Kaya Üzen, Türkiye’nin girişimcilikte başarı hikayeleri yazdığını ifade ederek; “Üretimi esas alarak çalışan, ülkemizi daha iyi noktalara taşıma arzusunda olan girişimcilerimiz ile Türkiye’miz ve Çanakkale’miz daha iyi noktalara gelecektir. Çanakkale Ticaret Borsası olarak her zaman girişimcilerimizin yanındayız. Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla Borsamız ve KOSGEB Çanakkale İl Müdürlüğümüz iş birliğinde KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenledik” dedi. Başkan Üzen, girişimcilik eğitimleriyle amaçlarının hem ülkemizde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak hem de planlı programlı, ne istediğini bilen kendi işini kurma başarısı ve cesaretini elde edebilen özgüven sahibi girişimcileri oluşturmak olduğuna da dikkat çekti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleKosgeb
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol