Yıldız’a yoğun sevgi seli

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Gültekin Yıldız, partililerin yoğun sevgi seliyle karşılandı. Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında konuşan Başkan Yıldız; “Böyle güzel bir ailenin, mensubu olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Yıldız’a yoğun sevgi seli

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Gültekin Yıldız, partililerin yoğun sevgi seliyle karşılandı. Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında konuşan Başkan Yıldız; “Böyle güzel bir ailenin, mensubu olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

04 Nisan 2018 Çarşamba 15:49
Yıldız’a yoğun sevgi seli

Ankara’da gerçekleşen mülakatın ardından Çanakkale’ye adım atar atmaz kamuoyunun karşısına geçen AK Parti’nin yeni İl Başkanı Gültekin Yıldız’ı çok sayıda partili karşıladı. Partililerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Gültekin Yıldız, tebrikleri kabul ettikten sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. AK Partili Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belde Başkanları, İlçe Başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı basın açıklamasında konuşan Başkan Yıldız, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Yıldız; “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler neticesinde AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'na atanmam sebebiyle bugün burada teşkilatlarımızla ve basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Öncelikle teşkilatımızdan ebediyete intikal etmiş olan dava arkadaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet diliyor, Geçmiş dönem il başkanlarımız sayın Reyhan Demirtaş, sayın Haluk Cihat Temiz, sayın Muzaffer Kutlu, sayın Erdener Can ve Sayın Yeşim Karadağ başta olmak üzere bugüne kadar teşkilatlarımızda görev yapmış tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Böyle güzel bir ailenin, mensubu olmaktan mutluluk duyduğumu ve beni böylesine önemli bir göreve layık gören Genelbaşkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'a, Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığımıza, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Grup Başkanvekilimiz sayın Bülent Turan'a, Milletvekilimiz sayın Ayhan Gidere, Türkiye sevdalısı Çanakkale sevdalısı AK Kadrolara, kıymetli eşime ve aileme şükranlarımı sunduğumu ifade etmek istiyorum. Yine bu vesileyle bizlere bu toprakları vatan kılan, aziz şehitlerimizi şükranla minnetle ve rahmetle anıyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

“Çanakkale için mücadele edeceğiz”

“Bizler Demokrat Partinin ve Adalet Partisinin 6 da 6,  8 de 8 milletvekili çıkardığı, Doğruyol ve ANAP'ın 4'te 4 milletvekili çıkardığı, çok partili seçim sistemine geçildikten sonra, CHP'nin 1961 yılına kadar tek bir milletvekili dahi çıkaramadığı merkez sağ bir siyasi anlayışın mirasçısı olmaktan;  şehit Başbakanımız Adnan Menderesle siyaset yapmanın şerefine nail olmuş dedelerimizin ve Bayramiçli Mehmet Akif'in torunları olmaktan gurur duyuyoruz” diyen Başkan Yıldız; “Kanlarıyla tarih yazan, Çanakkale Geçilmez dedirten 253.000 şühedanın yattığı, Cumhuriyetimizin kurucusu Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi olduğu bu aziz topraklarda yaşan bizler sorumluluklarımızın farkındayız. Onun için, hendek kazan teröristler kahraman Mehmetçiğimiz ve Polislerimiz tarafından imha edilirken, Truva atına beyaz fular asıp savaşı durdurun açıklaması yapılan değil, PKK'nın siyasi sözcüsü HDP barajı geçti diye şükür pilavı dağıtılan değil, şehrin seçilmiş milletvekilinin PYD komşumuz olsun diye açıklama yapabildiği değil; yeni Mehmet Akifler yeni Mustafa Kemaller yetiştiren; Çanakkale Ruhunu ve 15 Temmuz ruhunu yaşayan ve yaşatan bir Çanakkale için mücadele edeceğiz. Çocuklarımız, geleceğimiz, vatanımız, milli birlik ve beraberliğimiz için mücadele edeceğiz. Bu anlamda Çanakkale'de alacağımız her bir oyun ülkemizin geleceği açısından arz ettiği önemi biliyoruz. Çıktığımız bu yolda önce Allah'a, sonra teşkilatlarımıza ve feraset sahibi halkımıza güveniyoruz. Kenetlendiğimizde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan yürüdüğümüzde aşılamayacak bir engel görmüyoruz” şeklinde konuştu.

“Seçimlerde iddialıyız”

2019 yılında iki tane seçim olacağını ve hem belediye seçimlerini hem de genel seçimleri çok önemsediklerini kaydeden Başkan Yıldız; “Tüm ilçelerde iddialıyız. Her ilçenin belediye başkanlığını istiyoruz. Zaten çoğunu da alıyoruz. Çanakkale Merkez Belediyesi bizim için ayrıca önemli, iddialıyız, doğru bir çalışma ile kendimizi iyi ifade ederek inşallah onu da kazanacağız. Amacımız barış ve huzur içinde yaşamak. Bu anlamda özellikle Çanakkale merkezin kayıpları var. Çanakkale’de insanlar kutuplaşmış durumda. Bunun da en büyük nedeni maalesef yıllardır Çanakkale’de belediye üzerinden özellikle CHP üzerinden güdülen ayrıştırıcı politikalar. İnşallah biz bütün yaraları saracağız ve Çanakkale’yi tek çatı altında toplayacağız. Bize oy versin vermesin, herkes huzurla ve özgürce yaşayacak. İri Olacağız, Diri Olacağız Hep Birlikte Çanakkale Olacağız, Hep Birlikte Türkiye olacağız” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 04.04.2018 18:33
Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkParti2019
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol