Yıldız’dan bir dizi ziyaret

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, yeni adli yılın açılışı nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Yıldız’dan bir dizi ziyaret

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, yeni adli yılın açılışı nedeniyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

09 Eylül 2018 Pazar 12:30
Yıldız’dan bir dizi ziyaret

Yeni adli yılın açılışı nedeniyle AK Parti İl Başkan Yardımcıları Av. Namık Ergin, Av. Emre Üner Ongu, Saime Aydoğan ve Arzu Bendeş ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adalet Komisyonu Başkanı Yemliha Karakoç ve Baro Başkanı Bülent Şarlan’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, tüm hakim, savcı, avukat ve yargı çalışanlarına yeni adli yılda başarı dileklerinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde, AK Parti olarak Çanakkale’ye böylesine standartları yüksek, personelinin daha rahat bir çalışma ortamına kavuştuğu, vatandaşın çok daha kaliteli hizmet aldığı bir Adliye Sarayını kazandırmış olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, yeni hükümet sistemi ile sert kuvvetler ayrılığına geçildiğini artık yargının daha bağımsız ve daha güçlü olacağının altını çizdi. Ayrıca, Adalet Bakanlığı’nın mahkemelerde 1 Eylül tarihi itibariyle uygulamaya koyduğu "Hedef Süre Uygulaması" ile savcılık soruşturmalarının ve davaların artık çok daha hızlı sonuçlandırılacağını kaydeden Başkan Yıldız, vatandaşların daha davayı açarken sonuçlanacağı tahmini tarihi bileceğini, gecikme olursa bunun nedenlerini yine e-devlet üzerinden şeffaf bir şekilde öğrenebileceği isabetli ve vatandaşın adalet hizmetlerinden memnuniyetini arttırmayı hedef alan bir sisteme geçildiğini dile getirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiGültekin Yıldız
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol