Üç şahıs tutuklandı (Video)

Gökçeada ilçesinde öldürülen yaşlı adamın katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Üç şahıs tutuklandı (Video)

Gökçeada ilçesinde öldürülen yaşlı adamın katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şahıstan 3'ü tutuklandı.

24 Mayıs 2019 Cuma 17:29

Edinilen bilgiye göre, Gökçeada ilçesi Yeni Mahalle Zarife Tepe Mevkiinde 13 Mayıs 2019 günü saat:18.00 sıralarında Zafir Pinar isimli şahsın ev olarak kullandığı dam içerisinde elleri ve ayakları plastik kelepçeyle bağlanarak darp edilmiş vaziyette ölü olarak bulunmuştu. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca kurulan özel ekip tarafından yağma ve kasten adam öldürme olayı ile ilgili (8) şüpheli tespit edildi. 22 Mayıs 2019 günü Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekip tarafından takibi yapılan, yağma ve kasten adam öldürme eylemini gerçekleştiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik Çanakkale ili Gökçeada ilçesinde A.A.,A.K.,M.S. A.B. ve B.C.B. isimli (5) şahıs ile İstanbul ilinde E.B., E.B., K.A. isimli (3) şahıs olmak üzere toplam (8) hedefe eş zamanlı operasyon icra edildi. İstanbul ilinde (3) şüpheli şahıs yakalanarak Gökçeada ilçesine getirildi. Yakalanan şahısların ev ve üzerlerinde yapılan aramada; (1) adet markasız ve seri numarası olmayan toplu tabanca, (1) adet 241488 seri numaralı 25 kalibrelik Colt Automic tabanca, (2) adet kurusıkı tabanca, (3) adet şarjör, (97) adet kurusıkı tabancaya ait tabanca fişeği, (15) adet 25 kalibrelik Colt Automic tabancaya ait fişek, (1) adet köstekli saat, 5.800 EURO, 100 ABD Doları, 3.820 TL, (1) adet altın bilezik, (1) adet yüzük, (5) adet tuşlu cep telefonu, (5) adet akıllı telefon, (1) adet flash disk, (14) adet siyah renkli plastik kelepçe, (1) adet pasaport, (1) adet Samsung S10 cep telefonu, (1) adet dürbün, (1) adet yunan parası, (7) adet sim kart ele geçirildi. Çanakkale İli Gökçeada İlçesi ve İstanbul ilinde yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan (8) şüpheli şahsın yapılan sorgulama ve alınan ifadelerinden sonra, Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan A.A., E.B.,B.C.B ve A.K. isimli (4) şahıs Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile salıverilirken, E.B., K.A., M.S. ve A.B isimli (4) şahıs ise 23 Mayıs 2019 tarihinde mevcutlu olarak Gökçeada Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. (1) şahıs Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, (3) şahıs ise tutuklanarak Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.     

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 24.05.2019 17:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol