Yangın kontrol altına alındı (VIDEO)

Çanakkale Boğazı'nda Türk bayraklı bir Ro-Ro gemisin makina dairesinde dün gece çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yangın kontrol altına alındı (VIDEO)

Çanakkale Boğazı'nda Türk bayraklı bir Ro-Ro gemisin makina dairesinde dün gece çıkan yangın kontrol altına alındı.

09 Ocak 2019 Çarşamba 09:47

Çanakkale Boğazı'nda Türk bayraklı Ro-Ro gemisinde gün gece makina dairende çıkan yangın kontrol altına alındı .Yangın İhbarı üzerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda römorkör, müdahale etmek üzere geminin bulunduğu bölgeye hareket etti.

Yunanistan'dan Yalova'ya gitmek üzere hareket eden  'QEZBAN' isimli Türk bayraklı gemide, Çanakkale Boğazı Lapseki ilçesi Suluca mevkii açıklarında makina dairesinde yangın çıktı. Gemi kaptanı yangınla ilgili saat 22.30'da Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetlerine telsizle bilgi verdi. Makine dairesinde çıktığı ihbar edilen yangın üzerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda römorkör, geminin bulunduğu bölgeye yönlendirildi. yapılan müdehale sonrasında geminin makina dairesinde çıkan yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Gemide çıkan yangının boğaz trafiği için herhangi bir tehlike oluşturmadığı belirtildi.

yangın kontrol altına alındıktan sonra inceleme için gemi Çanakkale Boğazı Lapseki ilçesi Suluca mevkii açıklarında demire alındı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 25.01.2019 16:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol