Öğrenciler kep fırlattı

Yenice Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı mezuniyet töreni Yenice Belediyesi Park Yenice Tesislerinde gerçekleştirildi.

Öğrenciler kep fırlattı

Yenice Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı mezuniyet töreni Yenice Belediyesi Park Yenice Tesislerinde gerçekleştirildi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 16:27
Öğrenciler kep fırlattı

Törene, ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Yenice Belediye Başkan Vekili Hasan Avcı, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Yıldırım, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Yenice Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenci velileri katıldılar. Törende açılış konuşmasını yapan Yenice Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Ceylan, “Öğrencilerimizin zorlu eğitim sürecinde ortaya koydukları emek ve sabır için hem Yüksekokulumuz Personeline hem de öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. Biz de bu gün, ülkesi için canla başla çalışacak, bilinçli, şuurlu gençlerimizi en donanımlı bilgilerle mezun etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu gurur, başta öğrencilerimiz olmak üzere onların ailelerinin, hocalarımızın ve tüm personelimizin gururudur” diyerek öğrencilere şunları söyledi: “Hayalleriniz olsun. Hayallerinize inandığınız oranda hayatta başarılı olursunuz. Kendinize inanın.”

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Erdem, bir insan ömrünün en güzel yıllarının gençlik yılları olduğunu ifade ederken, gençlik yıllarının en güzel döneminin ise üniversitede eğitimi aldığı yıllar olduğunu söyledi. Erdem, ÇOMÜ’den mezun olmanın farklı bir duygu da ve bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Yenice MYO’yu 1.lik derecesiyle bitiren Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencisi Nagihan Engin’e Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Okul 2.si Tekstil Teknolojisi programı öğrencisi Ezgi Semiz’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Okul 3.sü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencisi Süreyya Beste Kılıç’a Yenice Belediye Başkan Vekili Hasan Avcı birer plaket takdim ettiler.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Yenice
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol