Rektör Acer’den öğrencilere tavsiye

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Rektör Acer’den öğrencilere tavsiye

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 16:24
Rektör Acer’den öğrencilere tavsiye

Mezuniyet törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcileri, üniversite yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ile öğrenci aileleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende 2017-2018 Akademik yılı birincisi Hatice Yelek tüm mezunları temsilen yaptığı konuşmada; “Mezun olan tüm arkadaşlarımın hislerine tercüman olacağım için heyecanlıyım. Ben ve arkadaşlarım, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı davranış, çalışma ve yönetim anlayışına, bilimi merkeze alan bir yaklaşıma sahip olan Çanakkale’nin ilk ve tek üniversitesinden mezun olmanın haklı gururunu yaşamaktayız” dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu konuşmasında; “Üniversiteyi bitirdiğimizde eğitim sürecini ve kendimizi geliştirme sürecini bitiremeyiz. İnsan, hayat boyu kendini geliştirmesi gereken bir varlıktır. Bundan sonra iş hayatlarında kendilerini geliştirmek için gayret göstermeniz gerekir. İyi bir ahlak, iyi bir kişilik, sahip olduğumuz bütün bilgilerden daha öndedir. Göreceksiniz ki hayatta huzurlu ve başarılı olmanızın esas anahtarını iyi bir kişilik, iyi bir ahlak anlayışı oluşturur” dedi. 2017-2018 akademik yılında dereceye giren öğrencilere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan tarafından diz üstü bilgisayar, cep telefonu ve tablet hediyeleri takdim edildi. Okul üçüncüsü Makine N.Ö programı mezunu Metin Dereli’ye diplomasını Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, okul ikincisi Süt ve Ürünleri Teknolojisi programı mezunu İhsan Sarıoğlan'a diplomasını Biga Kaymakamı Mustafa Can, okul birincisi Makine N.Ö programı mezunu Hatice Yelek’e ise diplomasını Rektör Prof. Dr. Yücel Acer takdim etti. 2017-2018 Akademik yılı birincisi Hatice Yelek’in anı kürsüsüne isim plakasını çakmasından sonra program üçüncülerine, ikincilerine ve birincilerine sırasıyla ve ayrıca diğer mezunlarımıza diplomalarının ve anı hediyelerinin takdimi gerçekleştirildi. Kepler havaya fırlatılmasının ardından ikram ile sona erdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ComuBigaMezuniyet
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol