Bu ikinci kreşimiz

Kepez Belediyesi Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Hamidiye Mahallesi Kadın Spor ve Sağlık Merkezi açılışını halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bu ikinci kreşimiz

Kepez Belediyesi Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Hamidiye Mahallesi Kadın Spor ve Sağlık Merkezi açılışını halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

15 Aralık 2018 Cumartesi 16:54

Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin YILDIZ, Ak Parti Kepez Belde Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Alper ALTINOK, İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan BAYRAM, Siyasi Parti temsilcileri Koçoğlu Ailesi ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN; “Bu gün benim için önemli bir gün, benim doğum günüm, geçtiğimiz yıl yine bu gün Kepezimiz için önemli işlere imza atacak işler yapıp açılışlarını gerçekleştirmiştik ve bu günde yine güzel bir vesile ile buradayız. Ben Koçoğlu ailesi ile kapalı Pazar yeri inşaatının ihalesi sırasında tanıştım, bizlere verdikleri sözü tutarak o inşaatı zamanından önce bitirdiler ve şimdi bu binayı yaptılar. Kepezimiz için ihtiyaç haline gelen Kreşimizin ikincisini açmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle katkılarından dolayı İbrahim Koçoğlu'na ve ailesine, katılımları ile bizlerin yanında olan vatandaşlarımıza, Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren'e, Eceabat İlçe Başkanı Gürol Aldıkaçtı'ya, Ayvacık Belediye Başkan Adayı Mesut Bayram'a, Umurbey Belediye Başkan Adayı Erdal Doğan'a, Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün'e, Belediye Meclis Üyelerimiz'e, diğer Siyasi Parti Yöneticileri ve temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Kepezimize Hayırlı ve Uğurlu olsun.” diyerek konuştu.

Konuşmaların ardından Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evinin yapımında büyük katkıları olan İbrahim Koçoğlu’na Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN tarafından anı plaketi takdim edildi. Plaket taktiminim ardından açılış kurdelesi kesilerek, misafirlere Serpil Koçoğlu Kreş ve Gündüz Bakım Evi gezdirildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 16.12.2018 11:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol