GMKA’dan 37.5 Milyon TL destek

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Bölgesel Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı Açılış Çalıştayı, Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla yapıldı.

GMKA’dan 37.5 Milyon TL destek

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Bölgesel Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı Açılış Çalıştayı, Vali Orhan Tavlı’nın katılımıyla yapıldı.

04 Ekim 2018 Perşembe 17:16
GMKA’dan 37.5 Milyon TL destek

Kolin Otel’de gerçekleştirilen Güney Marmara Kalkınma Ajansı Bölgesel Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı Açılış Çalıştayı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Vali Orhan Tavlı’nın bir konuşma yaptığı çalıştayda, Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2018 Yılı Mali Destek Programlarıyla ilgili Program Yönetim Birimi Başkanı Murat Ateş tarafından bilgilendirmede bulunuldu. 2018 yılının ilk yarısında ilan edilen Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programının devamı niteliğinde olan Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi - 2 Mali Destek Programı ile 7.500.000 TL, Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile bölgemizdeki küçük ve orta büyüklükteki turizm işletmelerinin hizmet kalitelerinin artırılmasına yönelik 15.000.000 TL ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı ile kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara bölgemizdeki turizm destinasyonlarının geliştirilmesi, yönetimi ve turizme kazandırılması amacıyla 15.000.000 TL olmak üzere toplam 37.500.000 TL destek kullandırılacak. Güney Marmara Kalkınma Ajansı destek programlarıyla toplam 37.5 Milyon TL destek sunuyor. Güney Marmara Kalkınma Ajansı Bölgesel Yenilik Stratejisi ve Eylem Planı Açılış Çalıştayında ayrıca İNOMER Türkiye Direktörü Proje Yöneticisi Özge Eyigün, Kalkınma ve Rekabetçilik için Bölgesel Yenilik stratejisiyle ilgili sunum yaptı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
GmkaKolin Otel
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol