Şahin; “2019 Ayvacık yılı olsun…”

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şahin; “Her yeni gelen yıl dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelecek için bir umut, mutluluk, tüm insanlığa barış, kardeşlik, bereket, huzur, yaşadığımız dünyada yaşanan olumsuzlukların 2019 yılında sona ermesini temenni ederim.” dedi.

Şahin; “2019 Ayvacık yılı olsun…”

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şahin; “Her yeni gelen yıl dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelecek için bir umut, mutluluk, tüm insanlığa barış, kardeşlik, bereket, huzur, yaşadığımız dünyada yaşanan olumsuzlukların 2019 yılında sona ermesini temenni ederim.” dedi.

28 Aralık 2018 Cuma 18:29
Şahin; “2019 Ayvacık yılı olsun…”

Ayvacık ilçesine kazandırdıkları projelere ve yatırımlara değinen Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin; “2018 yılını mutluluklarıyla, kederleriyle, yaşanmış sevinçleriyle geride bıraktığımız şu günlerde,  yeni yılı yeni umutlarla giriyoruz. 14 sene önce göreve geldiğimizde yapılacak çok işimiz vardı. Bunları zaman içinde hepsini gerçekleştirerek büyük başarılara imza attık.  İlçemize Fen Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer eğitim alanında yaptığımız katkı ve çalışmalarıyla eğitim hamlesi yaptık. İlçemize devlet hastanesini kazandırarak vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne katkı sağladık. Kentimizin kanayan yarası olan alt yapı sorununu çözdük, içme suyu arıtma tesisini kurduk, evsel atık bertaraf tesisini yaparak yaşadığımız topraklarda doğamıza sahip çıktık. Birçok gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi göç bir ülkenin başlıca sorunları arasında yer almaktadır. Bu sorunu ortadan kaldırabilmek için Ayvacık’ta Geri Gönderme Merkezi adı altında tesisi kazandırdık. Hükümetimizin büyük katkılarıyla ilçemize Akçin ve Ayvacık barajını kazandırarak sulanabilir arazilerimiz arttık. Bundan sonra tarımda Ayvacık’ın tarımsal yaşamına umutla bakıyoruz. Şu anda Ayvacık ilçe merkezi içme suyunu buradan karşılıyor. Belediyemizin arıtma tesissinde arıttığı suyu dağları aşarak sahil kesiminde yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırdık” dedi.

Ayvacık ilçemizi projelerle ihya ettik

“Gençlere yönelik spor tesisleri kurarak gençlerimizi spor yapmaya teşvik ettik. Bu tesislerde çalışan gençlerimiz ilçemize madalyalar ve kupalar kazandırdı” diyen Başkan Şahin; “Bunun için ne kadar övünsek azdır. Yine toplu yerleşim bölgesi olan Hamdibey Mahallesi’nde TOKİ’nin 3 etap 156 konutluk projesi bitmek üzere. Bu projenin maliyeti 18 Milyon liradır. Bunun yanında ilçemize Yarı Açık Ceza evini kazandırdık. Oda bitme aşamasına geldi. Cezaevinin içinde Zeytin İşletme Tesisi olacak ve Türkiye’nin her bölgesine Ayvacık’tan zeytin gönderilecek. Bu tesisimizin maliyeti 16 milyondur. AK Parti Çanakkale Millet Vekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Bülent Turan beyin katkılarıyla ilçemize Yarı Olimpik yüzme Havuzun kazandırdık. Belediye olarak yüzme kursları açarak gencecik bedenleri spora yönelttik. Yine Ayvacık’ın Turizminde gelişimine katkı sağlamak ve dünyaya açılmasında bir pencere olacak 13 milyon TL’lik Liman projesini hayata geçirdik. Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Birliği’ni kurarak doğal yaşamı koruduk. Bakın bu tesisin bedeli 12 milyon 600 bin TL’dir” şeklinde konuştu.

2019 yılında da yatırımlar devem edecek

Belediye olarak yaptıkları nokta yatırımlarla Ayvacık ilçesinin önünü açtıklarını dile getiren Başkan Şahin; “Ayvacık’a Kazandırdıklarımızla ne kadar övünsek azdır, 2019 yılında da İnsanımıza ve gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de Ayvacık Belediyesi olarak ilçemizin daha çağdaş ve modern bir kent görünümüne sahip olması için karamsarlığa kapılmadan gece gündüz durmadan çalışacağız. İlçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Ayvacık oluşturmak için bu güne kadar yaptığımız gerekli tüm çalışmaları devam ettirerek, ilçemizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek.  Bütün bu güzel duygular ile 2019 yılının size ve tüm sevdiklerinize, ilçemize, tüm hemşerilerimize, aziz milletimize ve tüm ulusumuza, barış, sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 28.12.2018 18:39
Anahtar Kelimeler:
AyvacıkMehmet ünal şahin
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol