Şehit ve Gazi ailelerinden Erdoğan’a tam destek

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaklarını ve tam destek vereceklerini açıkladı.

Şehit ve Gazi ailelerinden Erdoğan’a tam destek

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaklarını ve tam destek vereceklerini açıkladı.

26 Nisan 2018 Perşembe 14:08
Şehit ve Gazi ailelerinden Erdoğan’a tam destek

24 Haziran tarihinde yapılması planlanan seçimler ile ilgili açıklama yapan Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Gülşen Uz; “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri olarak, Ulkemizdeki Şehit ve Gazi Dernekleri, Federasyonları, Konfederasyonları Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacağız ve tam destek vereceğiz. Vatanımızı, Milletimizi, Devletimizi Bayrağımızı her şeyden fazla seven bu aziz milletimiz, Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetleri ile Kahraman Gazilerimiz var olduğu müddetçe şer odakları ve içerideki işbirlikçileri asla amaçlarına ulaşmayacaklardır. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ülke olarak yeni bir yönetim modeli ile yönetilmeye başlanacak. Bu yönetim modeli ile ülke ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak, kurum ve kuruluşlarımızın hızlı etkin ve verimli bir şekilde milletimize ve halkımıza hizmet etmeleri sağlanacaktır. Bu yeni yönetim modelini istemeyenler Türkiye’nin büyümesini gelişmesini ve kendi ayakları üzerinde durmasını istemeyenlerdir. Bunlar ülkemizin geçmişte olduğu gibi, bugün de dış ülkelere bağımlı bir şekilde yaşamasını arzu etmektedirler. Zaten bu yeni yönetim modelini istemeyenlerin birleştiği şer cephesine baktığımızda bunu net bir şekilde görüyoruz, biz Şehit ve Gazi Aileleri PKK Terör örgütünün uzantısı olan HDP partisinin içinde bulunduğu hiçbir organizasyon ve şer birleşmesine destek vermeyiz. Bu şer cepheleri, 15 Temmuz hain alçak darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’nün kalıntıları, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları ve son zamanlarda bunlarla kol kola yürümekten, bunlarla işbirliği yapmaktan büyük zevk alan ve adeta bu terör sevicilerinin lokomotif görevini gören bir ana muhalefet partisinin olduğunu görüyoruz,24 Haziranda demokratik kurallar çerçevesinde içerde ve dışardaki şer güçlerine bu aziz millet gereken dersi vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Ülkemizdeki bu şer cephesini dışarda Türkiye düşmanı ülkeler tarafından başta ABD, İsrail, Avrupa Birliği ülkeleri açıkça desteklemektedirler. Ülkemize karşı birleşen dışarıda ve içerdeki şer odakları ve onları destekleyen üst aklın tek amaç ve gayesi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye hayalleri devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden bir araya gelenlerin asıl amaçları, asıl gayeleri ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaktır. Bunların tek amacı ülkeyi parçalamak parçalara ayırmak ve rahat bir şekilde yönetimi ele geçirmektir” dedi.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayız”

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Allahın izni ile Aziz Milletimizin feraseti ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteği sayesinde bu şer güçleri ve işbirlikçileri amaçlarına ulaşamayacaktırlar Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET düşüncesiyle yola çıkan Ak Parti halkımızın refah ve hayat standardını yükseltmek, Ortadoğu coğrafyasında güçlü tam bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti devletini hayata geçirmektedir” diyen Uz; “Bunu bilen şer odakları ve içerideki işbirlikçileri başta Cumhurbaşkanımızdan ve dava arkadaşlarından rahatsız olmaktadırlar. Bu şer güçlerin maşalığını, taşeronluğunu yapan içerideki işbirlikçileri son 15 yıldır Cumhurbaşkanımıza karşı girdikleri bütün seçimlerden yenilgiyle ayrılmışlardır. Bu yenilgileri hazmedemeyenler demokrasi ile seçim ile sandık ile halkın iradesi ile başa gelemeyeceklerini anlayanlar bu ülkede 252 Şehidimizin olduğu 15 Temmuz hain alçak darbe girişiminde bulunarak meşru hükümetimizi Cumhurbaşkanımızı silah zoruyla devirerek başa gelmeye çalışmışlardır.  Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu milletimizin cesareti ve feraseti bu darbecilerin başarılı olmasına İzin vermemiştir. 15 Temmuz hain alçak darbe girişiminde amaçlarına ulaşmayan bu şer odakları 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde aynı saflarda buluşup 15 Temmuz’da yapamadıklarını şimdi yapmak arzusundalar. Bu şer odaklarının tek amacı tek hayali Cumhurbaşkanımızdan kurtulmak ve halkımızın 15 yıldır sürekli büyük desteğini alan bu hükümetten kurtulmaktır. Bu şer odakları biliyorlar ki Cumhurbaşkanımız başarılı olamaz ise Türkiye’yi bölme, parçalama amaçlarına ve hayallerine daha çabuk kavuşacaklardır. Bu kapsamda 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsım, ailem ve temsil ettiğim Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneğim, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfım ve Bağlı Olduğum Federasyon ve Konfederasyon temsilcilerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yasalar ve kurallar çerçevesinde sonuna kadar duracağız” şeklinde konuştu.

Uz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Unutulmamalıdır ki, Vatanını Bayrağını her şeyden fazla seven bu aziz milletimiz Şehitlerimizin Aileleri emanetleri, Gazilerimiz var olduğu müddetçe bu şer odakları ve içerideki işbirlikçileri asla amaçlarına ulaşmayacaklardır. Biz Şehit ve Gazi Aileleri olarak FETÖ ile PKK ile Türkiye düşmanlarıyla kol kola yürüyenlerle dün olduğu gibi bugün de yarın da yan yana olmayacağız. Devletimizin Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğü uğruna bedel ödemiş olan Şehit ve Gazi Aileleri olarak, şer odaklarının amacına ulaşmaması için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu şer güçleri ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacak ve başarılı olamayacaklardır.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol