“Biz paylaşmanın bereketine inanıyoruz” (Video)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi.

“Biz paylaşmanın bereketine inanıyoruz” (Video)

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 15:22

Çanakkale Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; “Gençlik spor merkezimizin ev sahipliğinde bir araya geldiğimiz bu güzel ramazan akşamında sizlerle bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz. Öncesi Rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazan ayına bizi kavuşturduğu için Cenabı hakka şükrediyor ve iftar sofrasını siz kıymetli misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. İftar sofralarında sizlerle, gençlerimizle, üyelerimizle, Gönültaşlarımızla buluşup ramazanın huzurunu bereketini beraber yaşıyoruz. Biz paylaşmanın bereketine inanıyoruz yalnızca ramazanda ve belirli günlerde değil her fırsatta birbirimize destek olmayı kendimize görev biliyoruz kişisel çabalarımızın dışında da bu geleneklerimizi yaygınlaştırmak için gençlik merkezlerimizde de çalışmalar yürütüyoruz. Samimiyetli paylaşımdır bizler birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan birbirimizi kırmadan birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu mübarek ayın gerçek amacına ulaşması için gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken yaptığınız ibadetlerin ve ettiğiniz duaların hak katında kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan-ı şerifinizi gönülden tebrik ediyor ve hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum ”dedi. Konuşmaların ardından okunan Kuran-ı kerim ile davetliler oruçlarını açtı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol