CHP’de delege kapma yarışı

Cumhuriyet Halk Partisinde partiyi olağanüstü kurultaya götürmek isteyenler delege kapma yarışına girdiler.

CHP’de delege kapma yarışı

Cumhuriyet Halk Partisinde partiyi olağanüstü kurultaya götürmek isteyenler delege kapma yarışına girdiler.

20 Temmuz 2018 Cuma 09:23
CHP’de delege kapma yarışı

Cumhuriyet Halk Partisi seçimin ardından olağanüstü kurultay için delege avına başladı. Muharrem İnce’yi Genel Başkan yapmak isteyen ve Çanakkaleli delegelerden imza isteyen Muhalif grup adına eski Milletvekili Ahmet Küçük ve eski İl Başkanı Nejat Önder’in delegelere olağanüstü kongre için imza vermeleri yönünde ikna etmeye çalıştıkları belirtildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da delegeler ile görüşmeler gerçekleştirdiği belirtiliyor. Erkek ve Gökhan’ın Çanakkale delegelerine, olağanüstü kongre için imza atmamaları konusunda telkinde bulundukları söyleniyor.

Olağanüstü kongre için Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan, Parti Disiplin Kurulu üyesi Serdar Soydan, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Ezine İlçe Başkanı Ahmet Serdar Eren, Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ve Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya oy kullanabilecek.

Partiyi olağan üstü kongreye götürmek ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yerine Muharrem İnce’yi getirmek isteyen muhalif grubun bugüne kadar 466 delegenin imzasını aldığı konuşuluyor. CHP’de olağanüstü kurultay için 625 delegenin ise imzasına ihtiyaç duyuluyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol