Kılıç; “Yatırımlarımızı Çanakkale’ye yapıyoruz”

Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay Kılıç, Gazeteci Vedat Sezer'in sunduğu Bakış Açısı Özel programına konuk oldu. Yeni döneme yeni bir vizyon ile giren Truva Turizm, kentin yerel markası olarak yatırımlarını Çanakkale’ye yapıyor. Önemli açıklamalarda bulunan Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay Kılıç, şirket olarak 55 araç sayısına ulaştıklarını ve yolculara daha kaliteli hizmet vermek için 70 araca ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Kılıç; “Yatırımlarımızı Çanakkale’ye yapıyoruz”

Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay Kılıç, Gazeteci Vedat Sezer'in sunduğu Bakış Açısı Özel programına konuk oldu. Yeni döneme yeni bir vizyon ile giren Truva Turizm, kentin yerel markası olarak yatırımlarını Çanakkale’ye yapıyor. Önemli açıklamalarda bulunan Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay Kılıç, şirket olarak 55 araç sayısına ulaştıklarını ve yolculara daha kaliteli hizmet vermek için 70 araca ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

04 Haziran 2020 Perşembe 18:27
Kılıç; “Yatırımlarımızı Çanakkale’ye yapıyoruz”

Truva Şirketler Grubu Başkanı Turgay Kılıç, Çanakkale’nin yeni nesil kanalı Çanakkale Web Tv'de Gazeteci Vedat Sezer'in sunduğu Bakış Açısı Özel programına konuk oldu. Sözlerine pandemi sürecinde devletin yapmış olduğu yardımlar için teşekkür ederek başlayan Kılıç; “Koronavirüs Çin’in Wuhan kentinde başlamasından sonra dünyada etkisini göstermeye başladı. Türkiye’ye sıçramasının ardından Türkiye’de bütün sektörler ciddi yaralar aldı, kapandı ve durma noktasına geldi. Bu süreçte ben öncelikle devletimize teşekkür etmek istiyorum, çünkü zorlu bir süreci çok ciddi anlamda çalışarak yapmış oldukları hamlelerle, esnaflara vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve alt kadrodaki bütün değerli yöneticilere teşekkür ediyorum. Yine ilimizde özellikle bu süreci en iyi şekilde yöneten başta sayın valimiz olmak üzere yine milletvekillerimiz esnaflara moral ve motivasyon verdiler sağ olsunlar.” dedi.

“Süreci destekler ile atlattık”

“Bizlerde Türkiye’de birçok sektör kolunda faaliyet gösteriyoruz” diyen Kılıç; “Özellikle taşıma sektöründe yine akaryakıt işletmeciliği sektöründe, otel-restoran işletmeciliği sektöründe ve bunun gibi gıda sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de birçok sektör durma noktasına geldi ve birçoğu durdu. Bizde sektör kolumuz olarak duran sektörler arasında yer aldık. 2-2,5 aylık zorlu bir süreçti hepimiz için, Türkiye için, Dünya için, çalışan esnaflarımız için, personel olarak çalışan esnaflarımız için, hepimiz için zorlu bir süreçti ama devletimizin destekleri ve şirketlerin destekleri ile süreci bir şekilde atlattık.” şeklinde konuştu.

Yeni dönemde yeni vizyon

Yeni döneme yeni bir vizyon ile girdiklerini kaydeden Turgay Kılıç; “Yeni dönemde yeni bir vizyon ile şirketimizi daha iyi noktalara taşımak adına bizlere yakışır şekilde modernizasyonlarını yaptık. Bizler bu süreçte araçlarımızı yenilemek ve araç sayısını arttırmak adına hamlelerimizi yaptık. Araçlarımızın temizlik noktasında hijyen ortamında olabilmesi için gerekli koşulları daha fazla dikkat ederek sağladık.” ifadelerini kullandı.

“Araç koltuk kapasitesinin yarı yolcusu taşınacak, her yolcu tek oturacak”

Yeni dönemde otobüs firmalarının çalışma koşullarına da değinen Kılıç; “Yeni normal dönemde alınmış kararlar var. Bu kararlardan bir tanesi araç koltuk kapasitesinin yarı yolcusu taşınacak. Her yolcu tek tek koltuklarda, çapraz bir şekilde oturacak şekilde planlanıyor. Yolcular orta kapıyı kullanacak ve büyük valizler bagaja girecek, araç içine alınmayacak. Küçük valizleri hijyen anlamında dezenfekte ederek raflara konulacak. Çalışan arkadaşlarımız mutlaka maske ve eldiven takacak. Sadece su ve küçük ikramlıklar olacak” dedi.

“Çalışanlarımızın yanında olmaya çalıştık”

Pandemi sürecinde çalışanlarının yanlarında olmaya çalıştıklarını dile getiren Kılıç; “Çalışan arkadaşlarımızla birebir ilgilendik diyebiliriz. Bu süreçte onların moral anlamında da yanında olduk, maddi anlamda da yanlarında olmaya çalıştık. Tabi bütün kaptanlarımız, çalışan ekibimiz şirketlerine, bizlere manevi anlamda gönül bağlılıkları çok farklı. Bizde müthiş bir bağ var, kendi içerimizde bunu gördük bu süreçte. Olduğunu biliyorduk ama daha da çok hissettik ve çok mutlu olduk. Bizde onları bu süreçte yalnız bırakmamaya çalıştık. Dönem dönem mesafelerimizi koruyarak bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

“Akaryakıt sektöründe iddialı bir şirketiz”

Pandemi sürecinde akaryakıt istasyonlarını kapatmadıklarını ve bunu bir görev olarak yaptıklarını belirten Kılıç; “Akaryakıt sektöründe hiç durmadık ve çalıştık. Süreçte satışlarımız tabi ki düştü ama burada amacımız para kazanmak değildi, bu bizim için bir görevdi. Sattığımız litreler çok düşüktü, para kazanmamız söz konusu değildi, artı çalışan arkadaşlarımızın ücretini karşılama şansı yoktu ama biz bunu bir görev olarak yaptık ve bu süreçte hep açık kaldık. Truva Şirketler Grubu olarak akaryakıt sektöründe iddialı bir şirketiz. Şirket yapımız ve yönetim kadromuzla bölgemizde en iyi işi yapmak adına, en kaliteli hizmeti vermek adına çalışmalar yapıyoruz. Pandemi süreci boyunca tesisimizde yenileme çalışmaları yaptık, bu süreci yenilikler yaparak geçirdik. İşimizi severek yapıyoruz ve akaryakıt sektöründe başarılı olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

“Yatırımlarımızı Çanakkale’ye yapıyoruz”

Truva Turizm’in yerel bir firma olduğunu ve yatırımlarını Çanakkale bölgesine yaptıklarını belirten Kılıç; “Biz Truva Seyahat olarak Çanakkale’nin yerel markasıyız. Bu anlamda yapacağımız yatırımları Çanakkale’ye yapıyoruz. Başka bu bölgeye çalışan firma sahibi arkadaşlarımız var ama yatırımlarını farklı illerde değerlendiriyorlar. İstanbul, İzmir ya da Denizli gibi farklı illerde. Biz yerel firmayız Çanakkale’ye katma değer yaratan bir firmayız, yatırımlarımızı bu bölgeye yapan bir firmayız. Bu anlamda da Çanakkale halkımızın tercih noktasında bizi çok benimsediğini düşünüyorum. Bizlere ayrı bir ilgi alakaları var, onlara da bu değeri verdikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“55 araç sayısına ulaştık ve hedefimiz 70 araç sayısı”

Truva seyahatte 55 araç sayısına ulaştıklarını ve hedeflerinin 70 araca ulaşarak, misafirlerine daha kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarına dikkat çeken Turgay Kılıç; “Truva Turizm olarak yapmamız gereken yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımız farklı iş kollarında devam edecek. Truva seyahatte 55 araç sayısına ulaştık ve hedefimiz 70 araç sayısına ulaşmak. Truva Turizm bölgenin en iyi firmalarından bir tanesi olarak biz addediyoruz. Tabi bunu bizim söylememiz çok doğru değil, misafirlerimizin yorumu ya da Çanakkale halkının yorumu daha önemli. Bölgenin iyi oyuncularından bir tanesiyiz, Türkiye’nin de ilk sıralarında yer alan bir firma. Şirketimizi daha üst noktalara taşımak adına mücadele veriyoruz, misafirlerimize daha kaliteli hizmet vermek adına mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Mesafemiz 3 saat civarında kısalacak”

Yeni güzergah ve kış sezonunda duran seferlerin yeniden başladığını belirten Kılıç; “Yeni güzergâhımızda var özellikle geç kaldığımız bir projeydi. Çanakkale’den Ataşehir’e Tekirdağ üzerinden gitmek 8 saat. Şimdi bunu farklı bir çalışma yaparak Çanakkale-Bursa-Ataşehir olarak Osmangazi Köprüsü üzerinden gittiğimiz zaman mesafemiz 3 saat civarında kısalacak. Şimdi o hatların planlamasını yaptık ve 1 Haziran itibariyle yeni bir güzergâh olarak ekledik. Araç sayılarımızın artmasıyla sefer sayılarımızda çoğalmış oldu. Buda bütün misafirlerimize alternatif saatler anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum”  ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol