Sezen’den 18 Mart mesajı

AK Parti Çanakkale İl Başkan V. Av. Ergin Sezen, 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin; Türk milletinin hiçbir ulusa boyun eğmeyeceğini gösteren ve dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten büyük bir zafer olduğunu söyledi.

Sezen’den 18 Mart mesajı

AK Parti Çanakkale İl Başkan V. Av. Ergin Sezen, 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin; Türk milletinin hiçbir ulusa boyun eğmeyeceğini gösteren ve dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten büyük bir zafer olduğunu söyledi.

16 Mart 2018 Cuma 22:04
Sezen’den 18 Mart mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Çanakkale İl Başkan V. Av. Ergin Sezen; “Hep birlikte 103. Yılını kutladığımız 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi; Türk milletinin hiçbir ulusa boyun eğmeyeceğini gösteren ve dünyaya “Çanakkale Geçilmez” dedirten büyük bir zaferdir. Bu zafer, Türk Ulusu’nun bağımsızlık ve hürriyet söz konusu olduğunda her türlü yokluğa ve imkansızlıklara rağmen şehadeti ve gaziliği pahasına kazanılmıştır. Anadolu’nun her köşesinden, Müslüman memleketlerden gelip düğüne gider gibi savaşa katılan bu kahraman vatan evlatlarını rahmetle, minnetle anıyorum. Çanakkale'de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma, milletimize hem zaferi getirmiş, hem de Kurtuluş Savaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu vermiştir. Bu ruh, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de halkımızın her zaman kanı ile canı ile bu vatan topraklarını savunacağını, tanka, topa, tüfeğe bedenini her daim siper edeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bugün de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın liderliğinde vatanımızın bekası için kahraman ordumuz ve güvenlik güçlerimizin Suriye’ de terör örgütlerlerinin yok edilmesi yolunda elde ettiği zaferlerin daha nice zaferlerle taçlanmasını diliyorum. Bu uğurda şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa, ailelerine sabır diliyorum. Başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’ ni bizlere armağan ederken can veren şehitlerimize, artık hayatta olmayan gazilerimize ve kahramanca çarpışarak “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” sözünü tarihimize nakşeden tüm askerlerimize ve Allahtan rahmet diliyorum. 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yılı tüm ulusumuza kutlu olsun. Bu vesile ile tüm halkımızı, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ve bakanlarımızın da katılımlarıyla gerçekleşecek kutlama programlarına katılmaya davet ediyorum” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol