Turan, yeniden Grup Başkanvekili

AK Parti'de yeni dönem görevleri belli oldu.

Turan, yeniden Grup Başkanvekili

AK Parti'de yeni dönem görevleri belli oldu.

07 Temmuz 2018 Cumartesi 14:18
Turan, yeniden Grup Başkanvekili

AK Parti'de yeni dönemde Grup Başkanı, Meclis Başkanvekili ve Grup Başkanvekilleri belli oldu. AK Parti grup başkanvekilliklerine, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın yanı sıra Muhammed Emin Akbaşoğlu, Mehmet Muş, Cahit Özkan ve Özlem Zengin seçildi.

“Görevimize layık olmak için çok çalışacağız”

Grup Başkanvekilliği görevine layık olmak için çok çalışacağını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Bir kez daha parti grubumuz şahsımızı grup başkanvekilliğiyle görevlendirdi. Bu onur verici görev için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve parti grubumuza teşekkür ediyorum. Görevimize layık olmak için çok çalışacağız. Allah utandırmasın” dedi.

Yıldız; “Çanakkale'miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun”

Turan’ın yeniden AK Parti Grup Başkanvekili seçilmesi Çanakkale’de sevinçle karşılandı. AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız’ın yanı sıra partililer ve vatandaşlar, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine yeniden seçilen Bülent Turan’ı tebrik etti. AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Yeniden AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçilen, Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan'ı tebrik ediyorum. Çanakkale'mizin gururu olmaya devam ediyor. İnşallah Çanakkale'miz kendisinin çalışkanlığı, grup başkanvekilliği makamının imkanlarıyla hizmetlerden ve yatırımlardan yine en üst düzeyde pay almaya devam edecek. Çanakkale'miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBülent Turan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol