Turan’dan Biga’ya Müjde

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yoğun Ankara gündemi sonrasında memleketi Çanakkale’de teşekkür ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

Turan’dan Biga’ya Müjde

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yoğun Ankara gündemi sonrasında memleketi Çanakkale’de teşekkür ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti.

22 Temmuz 2018 Pazar 13:10
Turan’dan Biga’ya Müjde

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yoğun meclis gündemi sonrası memleketi Çanakkale’de vatandaşlarla bir araya geldi. Ankara dönüşü memleketi Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşlarla gelen Turan, Biga Avcılar Kulübünde Bigalılara seslendi. Bülent Turan konuşmasında “İmkan buldukça Çanakkale’de olmayı bir görev biliyoruz. Çünkü Çanakkale son seçimlerde özellikle diğer partilere fark atarak en çok AK Partiye yakıştığını AK Parti’nin de en çok Çanakkale’ye yakıştığını ifade etti. 15 yıldan beri köy köy ilçe ilçe konuşmaya çalışıyoruz. Köylerin dertlerinden sorunlarına kadar. Yollardan hastanelere kadar okullara kadar her alanda iş yapmaya çalışıyoruz. Ama şimdi önümüzde 5 yıl gibi büyük bir zaman var. Bu 5 yıl halk bize iş yapın diye görev verdi. Hiçbir partiye nasip olmayacak bir şekilde ilk turda seçim bitirerek tek başına iktidar imkânı vererek mecliste de büyük çoğunluğu vererek yola devam dedi. Hatta şimdiden duyuruyorum ama ileride daha çok duyacağız bize oy vermeyen arkadaşlarımızda ya niye vermemişiz ki diyecekler göreceksiniz. Bu ülkeye Tayyip Erdoğan’dan daha çok Muharrem İnce mi hizmet edecek kendi kavgaları var görüyorsunuz. 500 delege Kılıçdaroğlu gitsin Muharrem gelsin diye oy verdi. Zerre kadar şerefi onuru olan bir lider kendi delegesi 500’den fazla bırak git diyorsa kongreyi beklemeden bırakması lazım. Biga’ya bizim her gelişimizde müjdelerimiz oluyor, bakın size bir müjdeyle geldik. Sağlık il müdürlüğümüz de burada hastanemize enfeksiyon, fizik tedavi için, kadın doğum için ve patoloji için dört doktor geliyor. Atamaları bugün yapıldı 15 günde başlıyorlar “ dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBülent Turan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol