Emeğe saygı istiyoruz

Geliboluspor yönetim kurulu yaptığı açıklamada emeğe saygı duyulmasını istedi.

Süper amatör lig takımlarından Geliboluspor yaptığı yazılı basın açıklamasında verilen emeklere saygı duyulmasını istedi. Yapılan açıklamada hafta sonu Gelibolu Mehmegtçik sahasında oynanan Geliboluspor-Çanakkalespor karşılaşmasında müsabaka hakem triosunun verdiği kararların iki takım açısından da kötü olduğunu ve sonuca etki ettiği belirtildi. Müsabaka Gözlemcilerinin yazdıkları raporlarda dürüst olamaya davet ettiklerini açıklayan Geliboluspor yönetim kurulu Çanakkale spor kamuoyuna çağrıda bulundu. Müsabakalarını oynadıkları Gelibolu Mehmetçik sahasında yeterli soyunma odasının olmadığı, skorbordlarının çalışmadığı, sahanın resmen döküldüğü ve kimsenin ilgilenmediğini ifade ettiler.

Bünyelerinde bulundurdukları triatlon takımının sporcularının ülkeyi yurt dışında temsil ettiğini böyle başarılı sporcuların olduğu bir ilçede havuzun olmadığı ifade edilirken, sporcuların antrenman yapmak için 17.00’de Çanakkale’ye gittiklerini 23.00’te dönüş yaptıklarını ardından ders çalıştıklarını ve bu ortamda başarılar getirdikleri vurgulandı. Triotlan takımının dışında basketbol ve okçuluk braşlarında da faaliyet gösterdiklerini, yakın zaman da voleybol ve masa tenisi takımlarınıda oluşturacaklarını ifade ettiler.

Geliboluspor yönetimi açıklamasının sonunda ise akıllarına bu ilde istenmediklerinin geldiğini, eğer istenmiyorsak gidip Edirne, Tekirdağ ve İstanbul’da oynamaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Açıklamada son olarak “Adaletin olmadığı yerde Ahlakta yoktur” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

Haberler