Dardenia, 2017’nin sipariş şampiyonlarını ödüllendirdi

Denizin lezzeti Dardenia, 2017 yılında en çok sipariş veren müşterilerini unutmadı. Türkiye’yi ‘fine food’ ile tanıştıran marka yıl boyunca en çok sipariş veren müşterilerine ‘Dardanel Gurme’ ürünlerinden oluşan sepet hediye etti.

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia, müşterilerinin yeni yılını erken kutladı. Gıda sektöründe inovatif yaklaşımıyla deniz ürünlerini fast-food kategorisinde sunan firma 6 yıldır kendisini yalnız bırakmayan müşterilerini unutmadı. Dardenia, yıl boyunca en çok sipariş veren sadık müşterilerine ‘Dardanel Gurme’ ürünlerinden oluşan hediye sepeti gönderdi. Fast-food sektöründe müşteri ilişkileri yönetimi alanında fark yaratmak istediklerini belirten Dardenia Genel Koordinatörü Selin Daniyel, “Dardenia olarak 6’ıncı yılımıza, müşterilerimizin teveccühü ile ulaştığımızın farkındayız. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çalışacağız. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz CRM programımız kapsamında yıl boyunca İstanbul’daki 11 şubemizden en çok sipariş veren müşterilerimize ‘Dardanel Gurme’ ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti gönderdik. Hem yüzlerce kez sipariş vererek bizleri onurlandıran müşterilerimize teşekkür etmek hem de bizler için ne kadar değerli olduklarını anlatmak istedik. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler sayesinde hedefimizi daha yukarılara çekerek balık ekmek lezzetini daha geniş kitleler ile paylaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Dardenia Hakkında:

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, 30 yıllık Dardanel tecrübesiyle, sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz alarak, 2011 yılında kuruldu. Dardenia’nın ilk restoranı Erenköy’de açıldı. Geleneksel balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, ilk yılında 130 binin üzerinde İstanbulluya ulaşarak büyük bir beğeni kazandı. 2012 yılında ikinci restoranı Maslak’ta, üçüncü restoranı ise Buyaka AVM’de hizmet vermeye başladı. İlk sushi konseptli restoranı Dardenia Fish&Sushi’yi 2014 yılının Ocak ayında Göktürk’te hizmete açtı. 2014 yılının Mayıs ayında Mecidiyeköy Ortaklar’da ve 2016’da Nişantaşı, Kozyatağı, Kadıköy Bahariye, Maslak 42’ta yeni açtığı şubelerle müşterilerine hizmet vermeye başladı. 2016’da hızlı bir büyüme gösteren Dardenia, 2017 yılında açtığı Mecidiyeköy ve Capitol şubesiyle 10 şubeye ulaştı. Dardenia 2017 yılında kendi açacağı ve franchise vereceği yeni şubelerle önce İstanbul daha sonra da tüm Türkiye’ye yayılmayı istiyor. Uluslararası alanda tanınan geleneksel lezzet markası olmak hedefiyle yola çıkan Dardenia, doğal ortamında yetişen, katkısız lezzetleriyle balık tutkunlarına enfes deneyimler sunuyor.

Haberler