Tarımspor ve Dümrekspor güldü

1.Amatör ligte Tarımspor ve Dümrekspor play-off’a kalan son iki takım oldu.

Çanakkale 1.Amatör ligin son haftası müthiş maçlara sahne oldu. Ligte Çardakspor şampiyon olurken, Evreşespor ve Gölcük Gençlikspor küme düşen takımlar oldu.

Play-off grubuna kalmayı garantileyen Gökçeadaspor ve Barbarosspor’dan sonra son hafta oynanan maçlardan sonra Tarımspor ve Dümrekspor’da play-off grubuna kalan takımlar oldular.

Son hafta oynanan çok önemli karşılaşmalarda Yeşil Bayramiçspor deplasmanda Gökçeadaspor’a 3-2 mağlup olarak play-off dışında kalırken, Tarımspor rakibi Barbarosspor’u 3-1 mağlup ederek play-off’a kaldı. Güğnün bir önemli karşılaşmasında paly-off’a kalmak için Saraycıkspor ve Dümrekspor takımları Kepez stadında karşı karşıya geldiler. Dümrekspor rakibi Saraycıkspor’u 3-1 mağlup ederek play-off grubuna kalan son takım oldu.

Müsabakaların sona ermesi ile birlikte play-off müsabakalarındaki eşleşmelerde belli oldu.Ligi ikinci bitiren Gökçeadaspor ligi beşinci bitiren Dümrekspor ile eşleşirken, Ligi üçüncü bitiren Barbarosspor ligi dördüncü bitiren Tarımspor ile eşleşti.

Haberler