Biga Veteranlar yarı finalde

Antalya’da devam eden Green Hill Türkiye Finallerinde Biga Veteranlar takımı yarı finale kaldı. Biga Veteranlar takımı grupta oynadığı son karşılaşmasında Bosphorus Veteranlar takımı ile 2-2 berabere kalarak grup ikincisi olarak adını yarı finale yazdırdı.

Müsabakanın ilk yarısını Mustafa Kocabey’in ayağından bulduğu iki golle Bosphorus takımı 2-0 önde kapatırken, ikinci yarıda oyunun tüm üstünlüğünü ele geçiren Biga Veteranlar takımı 60. Dakikada Tayfun’un golü ile skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın 67. Dakikasında Enin Kılıç’ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle on kişi kalan Biga Veteranlar takımı 69. Dakikada EnginGünal’ın golü ile skoru 2-2 yaptı. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmazken müsabaka 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Biga Veteranlar takımı grup ikincisi olarak yarı finale yükselen takım oldu.

A Grubu'nu ilk sırada bitiren Göllü Masterler ile ikinci sırayı alan Biga Veteranlar son dörde kaldı. B Grubu'nda ise Beykoz Masterler ile ikinci olan Çan Masterler yarı finale yükseldi.

Haberler