İskenderoğlu’ndan ustalara teşekkür

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’nde sergilenen eserleri inceledi.

İskenderoğlu’ndan ustalara teşekkür

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’nde sergilenen eserleri inceledi.

30 Eylül 2019 Pazartesi 11:39
İskenderoğlu’ndan ustalara teşekkür

Edirne, İstanbul, Yalova, Bartın, Bursa, İzmir, Kahramanmaraş, Balıkesir, Hatay, Denizli, Manisa, Adana, Eskişehir, Zonguldak, Kayseri, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Bolu ve Aydın olmak üzere 30 zanaatkar ve sanatçının katıldığı Çanakkale Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’nde açılan standları ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün eşlik etti. Zanaatkar ve sanatları tek tek ziyaret eden Jülide İskenderoğlu, ustaların festival alanındaki tezgahlarda icra ettikleri ürünler ve sundukları emeklerle Kültürel mirasın tanınması, korunması, gelecek nesillere aktarılması ve sürdürülebilir turizme katkı sağlayan projelerde emeği geçen tüm zanaatkar ve sanatçılara teşekkür etti. Ustaları Çanakkale’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, 23 Eylül’de açılışı düzenlenen ve 29 Eylül’de sona eren Çanakkale Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ne katılım ve katkılarından dolayı ustalara teşekkür belgelerini takdim ettiler. Çanakkaleli vatandaşların ve yerli-yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği, Anadolu'nun farklı noktalarından gelerek kendi ruh ve gönül dünyalarını medeniyetimizin değerleriyle birleştirmek suretiyle ürünlerin meydana getirildiği festival, 29 Eylül Pazar Günü sona erdi.

  

Son Güncelleme: 30.09.2019 11:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol