Aradığınız Mucize Burada (Video)

Enerjist ve Access Bars uygulayıcısı olan Sevda Meral Akay ile aradığınız mucizeleri nasıl bulabileceğinizi ve sizin enerjinizin nerede olduğunu konuştuk.

Aradığınız Mucize Burada (Video)

Enerjist ve Access Bars uygulayıcısı olan Sevda Meral Akay ile aradığınız mucizeleri nasıl bulabileceğinizi ve sizin enerjinizin nerede olduğunu konuştuk.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:39

Çanakkale Hedef Gazetesi olarak Enerjist ve Access Bars uygulayıcısı olan Sevda Meral Akay ile yaptığımız röportajın detayları şu şekilde; 

Spiritüel danışmanlık ne demektir?

Spiritüel danışmanlık olduğunuz enerji alanındaki enerjileri kullanan, bunlarla ilgisi bilgisi olan bunun uygulamalarını yapan kişilerdir.

Dükkanınızın adı mucizeler dükkânı bu dükkânın mucizeleri nelerdir?

Bu dükkânın mucizesi doğal taşlar ve benim yani yaptığımız seanslarla yarattığımız, kişilerde çıkarttığım mucizeler. Bilinç altı temizlikleriyle veya işte kristal kodlamalarla yaşanılan mucizelerdir.

Doğal taşların insan hayatında ne gibi etkileri vardır?

Doğal taşların kendilerine özgün enerjileri var, yani doğal taşlar yüzbinlerce yıllarda oluşan kayaçlardan oluşuyor. Bu kayaçlar her biri farklı şekillerde, farklı ortamlarda kendilerine özgü farklılaşıyor işte elmasa dönüşüyor en son hali elmastır. İşte Ametist, Turkuaz, Akik her bölgenin de her ülkenin de kendine göre özellikte taşları vardır. Bu taşların insan üzerindeki etkisi üzerinizde taşıdığınız zaman o taşın sizin aura’nıza sizin bedeninize verdiği bir enerji vardır. Bu enerjinin güzel etkileri oluyor ve benim yaptığımda kristal terapilerde pozitif bir enerji yüklüyorum, enerji kanallarım ile farklı bir enerji yüklüyorum ve bununla birlikte o taştaki enerjiyi iki katına çıkarmış oluyorum. Bu daha çok fayda sağlıyor. Diyelim işte strit bereket taşıdır, striğinle para, bereket, bolluğu kişiye özel yüklediğim zaman o kişinin daha çok çekmesine neden oluyor.

Peki kişinin kendine özel taşı nasıl belli olur?

Kişinin kendine özel taşı, Taşların kendilerine özel bir çekim güçleri vardır. Şimdi taşlara baktığınız zaman mesela “aa bu taş çok güzelmiş” derler işte o zaman kendine çekmiş olur. Her taşın kendine göre bir alanı vardır, kişinin çok güzel taşmış dediği zaman gösterdikleri taşa göre soruyorum sizde böyle bir sorun, böyle bir şikâyetiniz var mı gibisinden evet var diyorlar işte o zaman o taş sizi çekmiş size iyi gelecek olan taşın o taş olduğu belli oluyor. Kişi taşı değil de aslında Taş kişiyi seçmiş oluyor.

Enerji seansları nedir, nasıl yapılır?

Reiki master teacher olarak ben ilk etapta reiki olarak kanalına girdim. İlk reiki biri uyguladığınız zaman kendinize şifa veriyorsunuz. Reiki ikiyi uyguladığınız zaman ise etrafınızdaki kişilere de şifa vermeye başlayabiliyorsunuz. Ben reiki ye başladığım dönemde, o zamanlar da kendimce sorunlarım vardı ve ben bunları baya bir aştım, düzelttim farkındalığım attı, enerjimin yükseldiğini hissettim bakış açımın değiştiğini anladım. Sonrasında ise bu yolda ilerlemeye başladım yani bu ne? Reiki ne diye araştırdım ve şunu anladım bunların hepsi tanrıya, yaratıcıya bağlı hepimiz orada birleşiyoruz, din ayrımı ırk ayrımı olmadan hepsi sevgiden oluşan, içsel benliğinize ulaştığınız zaman aslında hiçbir şey yok, aslında iyi kötü diye de yok aslında doğru olan bizim kendi ruhumuza, kalbimizde tanrıyla bütünleşmek olduğunun farkına varıyorsunuz. Ben reiki’yi şifa alanında kullanıyorum, reikinin şifa alanında daha etkili olduğunu gördüm. Reiki’nin de aslında kendi içinde çok fazla kanalları vardır. Diğer taraflardan da işte mısır enerjileri var başka başka çok fazla enerjiler var işte en son zamanlarda Access Bars var hayatıma giren oda bilinç altı temizliği oluyor, Kafamızdaki 32 noktaya dokunarak oradaki blokajları açıyoruz ve atalardan gelen, anne karnında oluşmuş olan kodlamalar, çocukluğumuzda oluşmuş olan kodlamalar. Çevremizden gelen kodlamalar. O kadar kalabalık bir beyin içimiz var ki her yerden bir ses gelir mesela bir şey düşünürsün. Access Bars işte bunu açıyor temizliyor, normal haline dönmeye başlıyor, farkındalığınız başlıyor. Ben diğer enerjileri kullanacağımız zaman işte mesela sağlıkla ilgili bir sorunu olan kişiye diyorum ki sana öncelikle sana bir Access Bars yapalım, çünkü bilinçaltındaki o sorunlar bir geçsin bu nasıl bir değişim döğüşüm yaratacak o hastalığında. Access Bars yapıyoruz ondan sonra da diğer enerji, şifa, kristal terapilerini de kullanıyoruz. Access Bars’ın içinde kendine özgü çok kanalları var.

Size gelenler ne sıklıkta geliyorlar ve ne şikayetleri oluyor?

Bana gelenler geldiği zaman işte hayatımda çok kötü durumdayım işte ilişkilerim çok kötü işte parasal konuda çok sıkıntıdayım falan, aslında hayatta hepimizin genel sorunları olan sorunlar. Herkes kendini daha kötü görür ya işte ben ondan daha kötüyüm falan diye. Konuşuyoruz gelen kişiyle böyle bir sohbet ortamı oluşturuyoruz, işte neyin var falan diye ondan sonra diyorum seansa almadan önce nelerin değişmesini dönüşmesini istiyorsa kişi soruyorum neler hayatında değişin neler olsun hayatında sen öncelikle bunları yap ondan sonra seansı da uygulayalım. Seanstan önce işte olacak mı bitecek mi diye düşünüyorlar seanstan sonra da “beynim formatlandı ben evin yolunu bulabilir miyim.“ diyenler var yani bu gibi tepkiler alıyorum işte sonradan da dönüşleri muhteşem oluyor. İnanmıyorum diyorlar zaten inanmanıza da gerek yok diyorum. Bazı enerjilerde evet inanç gerekiyor ama Access Bars’ta ister inansın ister inanmasın şuraya yattığı zaman enerjiyi hissettiği zaman negatif enerjiler vücudundan çıkıyor onların yerlerine boşluklar açılıyor o zaman farkındalığınız artıyor beyin susmaya başlıyor ve diyorsun ki bir şeyler değişti dönüştü yani evet hayatında yeni bir şeyler oluyor. Aslında belki de hep vardı ama sen bunun farkında değildin yada itiyordun ama farkına vardın ve almaya başlıyorsun artı Access Bars sorulardan ibarettir işte sihirli bir cümlemiz var Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir. Bunu da özellikle Access Bars aldıktan sonra daha çok mucize yarattığına inanıyorum ben, bunu hayatınızda tekrar edin diyorum ben, değişimi dönüşümü göreceksiniz .

Ana tema “Kişi kendinin mucizesi” mi çıkıyor ortaya?

Aynen öyle, kişi kendinin farkına varıyor. Kafanızdan sorunlar boşaldıktan sonra bize yüklenen olumsuzluklar gidiyor ve kişi kendisinin farkında oluyor ben değerliyim ben bir şeyler yapabiliyorum diyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 31.07.2019 12:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol