Başkan Ölçek’ten çağrı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, güçlü bir Türkiye ve Çanakkale için tüm vatandaşları birlikte çalışmaya davet etti.

Başkan Ölçek’ten çağrı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, güçlü bir Türkiye ve Çanakkale için tüm vatandaşları birlikte çalışmaya davet etti.

27 Haziran 2018 Çarşamba 13:35
Başkan Ölçek’ten çağrı

Seçimlerin ardından açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, 24 Haziran'ı bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi ve Çanakkale'mizi daha ileriye taşıma zamanı olduğunu söyledi. Başkan Ölçek; “Ülkemiz açısından büyük önem arz eden 24 Haziran seçimlerini tamamladık. Çıkan sonucun öncelikle ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Seçim süresince Çanakkale'miz de de diğer partiler ile birlikte güzel bir kampanya dönemi yaşadık. Çıkan sonuçlar neticesinde de ilimizde 1. parti olarak seçimlerden galip ayrılan taraf olduk. Artık 24 Haziran'ı bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde ülkemizi ve Çanakkale'mizi daha ileriye taşıma zamanıdır” dedi.

“Çanakkale için hep birlikte çalışalım”

Daha güzel bir Çanakkale için daha yaşanabilir Çanakkale için kardeşçe yaşanacak bir Çanakkale için vatandaşları birlikte çalışmaya davet eden Başkan Ölçek; “Partimize oy vermiş vermemiş tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak ilerisi için yeni projelere hep birlikte imza atmak istiyoruz. Birlik için, istikrar için güçlü bir Türkiye ve Çanakkale için tüm vatandaşlarımızla birlikte çalışmaya davet ediyor, daha güzel bir Çanakkale için daha yaşanabilir Çanakkale için kardeşçe yaşanacak bir Çanakkale için hep birlikte çalışmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAk Parti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol